FOTO: Dit is de nieuwe vriend van Amalia

Koningshuis
dinsdag, 30 januari 2024 om 20:39
amalia
Twee weken geleden meldden wij dat prinses Amalia haar hart verloren zou hebben aan een nieuwe liefde, namelijk Boris Saxe-Coburg-Gotha. De in Spanje geboren beeldhouwer (26) woont in Madrid en daar is de kroonprinses toevallig ook vaak te vinden. Inmiddels is er meer duidelijk.

Nieuwe vriend Amalia

Miriam Ungría y López, de moeder van Boris, is al jarenlang goede vriendinnen met koningin Máxima. De twee kennen elkaar dus erg goed. Amalia is de laatste maanden opvallend vaak in Madrid en die locatie lijkt dus niet geheel toevallig gekozen.
Boris (26) woont daar namelijk. Vorig jaar werden Amalia en Boris al op de gevoelige plaat vastgelegd, tijdens het huwelijk van de hertogin van Medinaceli. Daar liepen ze arm in arm als een verliefd koppeltje. De media in Spanje melden dat Boris en Amalia dol op elkaar zijn. ''Wanneer Amalia in Spanje is, spenderen ze veel tijd met elkaar.''

Verhuizen naar Spanje?

Dat deze Boris en Amalia iets meer dan goede vrienden zijn, lijkt te worden bevestigd door details. Zo loopt de prinses met juwelen om haar nek, die gemaakt zijn door Boris' moeder die edelsteendeskundige is. Maar zou Amalia voor Boris naar Spanje verhuizen?
De relatie tussen Amalia en Boris is nog niet officieel bevestigd. Of ze naar Spanje zou verhuizen is dus ook de vraag. We zullen het ongetwijfeld binnenkort te weten komen. Showblad blijft het natuurlijk voor je in de gaten houden.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19