Prins Constantijn reageert woest op uitspraken over zijn dochter Eloise van Oranje

Koningshuis
doorRolandzaterdag, 13 mei 2023 at 9:57
Prins Constantijn reageert woest op uitspraken over zijn dochter Eloise van Oranje
Het zal niemand ontgaan zijn dat er ontzettend veel ophef is ontstaan over Eloise van Oranje. De gravin doet dit jaar mee aan het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Na de eerste uitzending ontstond er geroezemoes, omdat de gravin in een badpak verscheen.

Angela de Jong

Bekende Nederlanders vinden dit niet kunnen. Onder meer royaltyverslaggever Jeroen Snel noemde het bij RTL Boulevard een 'grensgevalletje'. Volgens Snel wordt hier ''wel een beetje met de limiet gespeeld'' en moet onze gravin zich ''anders gedragen''.
Ook Angela de Jong, columniste bij het Algemeen Dagblad is niet positief. In haar column schrijft ze ook dat 'we binnen een paar weken wel een naaktshoot van Eloise zullen krijgen. ''Ze vindt het ontzettend leuk om aan dat programma mee te doen, maar: het is iemand die toch lid is van het koningshuis. Haar oom is de koning. Het is de grens.”

Prins Constantijn

De berichten hebben inmiddels ook prins Constantijn bereikt. Die irriteert zich mateloos aan het gedrag van de bekende Nederlanders die kritiek uiten . Hij snapt niet waarom mensen zich druk maken over het feit dat zijn 20-jarige dochter in een badpak te zien is. Tegenover Shownieuws zegt hij hier het volgende over:
''Mensen zoeken altijd naar commotie. Ik snap niet waarom daar commotie over is.'' Constantijn vindt het een ontzettend leuke aflevering en is blij dat zijn dochter eraan meedoet. Hij hoopt dat Eloise van Oranje doorgaat met fotograferen. “En niet alleen maar met een iPhone, maar ook met een echte camera.”
0 Reacties