Prinses Alexia trok rode lingerie aan vanwege dit feestje

Koningshuis
doorshowbladvrijdag, 29 oktober 2021 at 10:48
Prinses Alexia trok rode lingerie aan vanwege dit feestje
Alexia is veel in het nieuws de afgelopen tijd en dit komt natuurlijk omdat ze een prinses van Nederland is en misschien wel de prinses die het meeste 'risico's' durft te nemen. Veel ophef is voornamelijk ontstaan vanuit Spanje omdat de Spaanse Prinses Leonor van Spanje bij haar in de klas zit op de wereldberoemde school in Wales. De ouders van Leonor zijn bang voor de 'levensstijl' van Alexia.

Kleding Alexia

De Spaanse kranten staan vol over onze Nederlandse Prinses maar gelukkig zijn wij er hier in Nederland toch allemaal iets nuchterder over. Toch is er wel wat ophef ontstaan om een recent-uitgelekte foto waarop Alexia nogal wat gewaagde kleding aan had voor een schoolfeestje in Wales.
We zijn er echter achtergekomen waarom Alexia deze pikante kleding aan had, dat was namelijk vanwege ‘Queer Focus Week’, oftwel 'Queer Week'. Dit feest was op haar school georganiseerd door de lhbtiq-beweging.
De lhbtiq-beweging wil namelijk een statement maken waarin iedereen gelijk is, wat je afkomst of interesse ook is.
Alexia deed dus eigenlijk mee met een beweging die is ingesteld op een gelijkere en eerlijkere wereld waarin iedereen zichzelf mag zijn. Uiteraard is daar ook weer de nodige ophef over ontstaan omdat niet iedereen het met deze beweging eens is, maar dat laten we voor een andere discussie...
0 Reacties