Lil Kleine eist duur verjaardagscadeautje van zoontje (2) terug: ''Inleveren''
BNers

Lil Kleine eist duur verjaardagscadeautje van zoontje (2) terug: ”Inleveren”

Lil Kleine is op oorlogspad, zo is duidelijk geworden uit een mailwisseling tussen hem en zijn ex-vriendin Jaimie Vaes. Laatstgenoemde heeft, in haar realityserie Jaimie In The Vaes Lane, besloten een conversatie te openbaren waarin de rapper aangeeft meerdere horloges terug te willen hebben. Frappant is dat een van de klokjes aan zijn zoontje Lío toebehoort.

In onderstaand fragment leest Jaimie de bewuste e-mail voor. “Hij vraagt zelfs de klok van Lío terug die Lío heeft gekregen en waar Jorik nooit voor heeft betaald.”

Volgens Jorik is het cadeau ”nooit een schenking geweest.” Net als de rest. De peperdure horlogs zijn nooit weggegeven en dus moet Jaimie alles inleveren. Onderstaande screenshots laten echter zien dat Lil Kleine het heeft over een ”cadeau”. Dat blijkt hij dus niet te menen.

Lil Kleine

Lil Kleine strooit met horloges

Dat Lil het opeens over ”geen schenkingen” heeft roept vraagtekens op. De rapper staat er in het milieu namelijk om bekend dat hij hier en daar een klokje weggeeft. Ooit mocht hij optreden in de Ziggo Dome waar ook de gastartiesten  Ronnie Flex, Frenna, Xander de Buisonjé en Yung Felix bij waren.

Kleine bedankte ieder van hen op een bijzondere manier: met een Rolex. Het kwartet weet nu in ieder geval dat ze Jorik te vriend moeten houden, om niet ook een e-mail te ontvangen.