Zelfs de kinderen van Marco Borsato ontvangen momenteel dreigementen, aldus Luca Borsato. Hij vindt het te laag voor woorden dat hij wordt aangekeken voor de aantijgingen die op zijn vader gericht zijn: “Wij hebben hier weinig mee te maken.”

Voor het eerst

Het is de eerste keer dat Luca Borsato zich uitlaat over de zaak tegen zijn vader. Zoals iedereen inmiddels weet wordt de 55-jarige Borsato momenteel aangeklaagd wegens seksueel overschrijdend gedrag.

Het account Reality-FBI vindt dat er in deze specifieke zaak sprake is van trial by media: “Z’n omgeving heeft me laten weten, dat alle ‘lasterlijke’ verklaringen, worden meegenomen en meegewogen in de totaliteit van de zaak. De grondwet zegt iets simpels: iedereen heeft recht op een ‘eerlijk proces’. Als ’trial by media’ types hier proberen invloed op uit te oefenen, dan zagen zij aan de poten van dit recht. Niet slim dus.”

BEKIJK OOK:  Temptation Island deelnemers halen keihard uit naar elkaar – “Ze kwam zo fake over”

Blijven steunen

Luca Borsato heeft gezegd dat hij en zijn familie hun vader blijven steunen door dik en dun. Iets wat volkomen begrijpelijk is, aangezien er in de misbruikzaak nog helemaal niets bewezen is. Alle beschuldigingen zijn gebaseerd op anonieme verklaringen. Bekijk de screenshots van het gesprek hieronder:


Like it? Share with your friends!