Massa is Kassa

Familie Gillis: Massa is Kassa is een realitysoap waarin het leven van de zakenman Peter Gillis centraal staat. De serie draait om de multimiljonair en zijn familie. Peter Gillis is de drijvende kracht achter de Oostappen Groep, een bedrijf dat diverse vakantieparken in Nederland en België beheert.
Samen met zijn drie kinderen, zonen Mark en Ruud en dochter Inge, beheert hij deze vakantieoorden. In de realitysoap krijgen de kijkers een inkijkje in zowel zijn persoonlijke, als zijn zakelijke leven. 

Op welke zender komt Massa is Kassa?  

De realitysoap van Peter Gillis is gestart in de zomer van 2020. De avonturen van Peter Gillis worden uitgezonden door SBS6 en trekt wekelijks enorm veel kijkers naar de zender. De populariteit van Peter Gillis is enorm toegenomen sinds de komst van zijn realitysoap Massa is Kassa. Inmiddels heeft de realitysoap al meer dan 10 seizoenen. Wekelijks kijken er gemiddeld 650.000 mensen naar Massa is Kassa.

Wanneer wordt Massa is Kassa uitgezonden?

Massa is Kassa wordt door zijn populariteit uitgezonden tijdens prime time. De realitysoap wordt uitgezonden door middel van seizoenen, waardoor er na ongeveer 10 afleveringen een pauze ingelast wordt tot het volgende seizoen. De afleveringen worden tijdens het seizoen uitgezonden op dinsdagavond om 20.30.
De afleveringen duren gemiddeld een uur, inclusief reclameblokken. Ondanks dat de gehele soapserie gaat over het leven van Peter Gillis en zijn familie, komt het personeel ook veelvuldig in beeld. Je krijgt namelijk als kijker ook een inkijkje op het wel en wee op de vakantieparken.

News