Een nieuwe video over nog een schandaal bij The Voice hangt al een tijdje in de licht. Maar als we de nieuwe informatie mogen geloven zal Chantal Janzen ook een rol gaan spelen in het hele verhaal.

The Voice

Tim Hofman zette het hele medialandschap op zijn kop toen hij ruim drie maanden geleden de documentaire online plaatste over alle misstanden. Het lijkt erop dat er een vervolg staat aan te komen. Het enige verschil is de partij: de Stichting Music#MeToo, dat zorgde voor de abrupte tv-exit van Johnny de Mol.

BEKIJK OOK:  Het lijkt erop dat André wéér een nieuwe vrouw aan de haak heeft geslagen

Johnny is al een tijdje het onderwerp van gesprek nadat hij door een ex-vriendin is beschuldigd van poging tot doodslag. Daarna kwam er nog een vrouw naar voren die hem beschuldigde van drogering en verkrachting. Deze desbetreffende vrouw heeft zich nu gemeld bij Stichting Music#MeToo.

Deze stichting zet zich in voor alle slachtoffers van seksueel misbruik. Ze hebben inmiddels met een video aangekondigd over de nieuwe onthullingen: “Deze video dient ter bevordering van het maatschappelijk debat over grensoverschrijdend gedrag naar aanleiding van de Voice-affaire”.

BEKIJK OOK:  Wow! Ferry Doedens deelt pikante plaatjes en krijgt lovende reacties op zijn lichaam

Hoewel we niet precies weten waar het over gaat, hebben ze wel een kleine hint gegeven: “In deze video wordt aandacht besteed aan onder meer de volgende personen: mevrouw Linda de Mol, de heer Johnny de Mol, mevrouw Shima Kaes, mevrouw Chantal Janzen, een spion uit Yvonne’s spionnenleger en een slachtoffer van (vermeend) seksueel misbruik.”

De video zal dinsdag 10 mei om 12:00 verschijnen op de website en het YouTube kanaal van de stichting.


Like it? Share with your friends!