Efteling gooit prijzen voor eten en drinken omhoog: ''Knettergek''

Nieuws
door Roland
zondag, 31 maart 2024 om 15:11
efteling
De Efteling is al jarenlang een van de meest leuke parken voor een dagje vertier. Het maakt niet uit wat je leeftijd is. Helaas zijn de toegangsprijzen de laatste jaren fors hoger geworden, waardoor minder bedeelde gezinnen het niet meer kunnen betalen.

Efteling

Het pretpark in Kaatsheuvel hanteert entreeprijzen die tussen de 38 en 51 euro liggen. En dan moet je ook nog betalen om je auto te kunnen parkeren. Ook krijg je van urenlang in de rij staan voor attracties flinke honger en dus zijn er overal eetgelegenheden.
Het is algemeen bekend dat je bij een dagje uit wat meer moet betalen voor een lauwe frikandel of een blikje cola. In de Efteling was die prijs al vrij hoog, maar volgens de website Looopings ga je daar nu nog meer voor betalen. Tot dusver moest er voor een flesje ice tea een bedrag van 3.90 euro aftikken. Dat gaat omhoog naar 4,30 euro.

Dit ga je nu betalen

Een klein blikje cola, fanta of cassis kostte voorheen 3,70 euro. Per heden wordt dat 4.10 euro. En als je water wil? Dat kan. 3.70 euro alsjeblieft. Het is echt van de gekke. Zelfs Disneyland Parijs rekent minder. Loopings is ook op de hoogte van meer prijsverhogingen.
Een patatje speciaal gaat met 50 eurocent omhoog en kost nu 4,40 euro. Heb jij trek in een broodje Unox? In dit geval denk je daar beter twee keer over na. De Efteling maakt ze een euro duurder. Een broodje Unox kost nu maar liefst 5,50 euro.
Laat dat even op je inwerken en reageer dan via Facebook. En deel dit bericht natuurlijk, zodat niemand voor verrassingen komt te staan.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19