Erop uit met Pasen? Dit weer staat ons te wachten

Nieuws
door Roland
vrijdag, 29 maart 2024 om 21:01
pasen
Heb jij al plannen gemaakt voor het paasweekend? Of blijf je lekker binnenzitten om eitjes in alle gaten en kieren te verstoppen in huis? Dat laatste is wellicht helemaal niet zo'n slechte keuze, want zonnig gaat het niet worden. In dit artikel lees je de weersverwachting tijdens Pasen.

Weerbericht Pasen

Laten we maar direct met de deur in huis vallen. Zondag en maandag zijn behoorlijk wisselvallig. Er is kans op regen, maar het zonnetje laat zich af en toe ook zien.
De temperaturen zijn heerlijk zacht. Met 14 tot 18 graden hebben we weinig te klagen. Het KNMI is erg bezorgd over eerste paasdag. Zij vrezen rookoverlast door paasvuren. Tweede paasdag wordt volgens Weeronline heel erg druilerig. Wellicht kun je op dan dus een lekkere paasbrunch maken en lekker genieten van paaseitjes.

Weer eerste paasdag

Aanstaande zondag, eerste paasdag, lijkt het een groot deel van de dag droog te blijven. Later op dag neemt de kans op buien vanuit het zuiden toe.
Op eerste paasdag worden er traditiegetrouw vooral in het oosten en het noorden van ons land veel paasvuren aangestoken. Het KNMI is daar niet blij mee, maar als de wind tegenzit krijgt ook het midden van het land last van rookoverlast.

Weer tweede paasdag

Op maandag, tweede paasdag, wordt het dus wat minder fraai. Verwacht wordt dat het de hele dag flink gaat regenen. De temperatuur komt niet hoger uit dat een graad of 12. Wat opvalt is dat Weeronline meldt dat er in het land 'grote verschillen' kunnen zijn.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19