Grote paniek: man steekt in Rotterdam om zich heen

Nieuws
door Roland
donderdag, 19 september 2024 om 21:11
erasmusbrug
Enorme paniek in Rotterdam. Daar heeft een man zojuist met een mes om zich heen gestoken. Bij dit zeer heftige incident in minimaal een iemand om het leven gekomen. Volgens de eerste berichten zijn er twee mensen zwaargewond geraakt.

'Wild om zich heen gestoken'

Dat meldt de Rotterdamse politie. De gebeurtenis zou plaats hebben gevonden onder de Erasmusbrug. Er zou een man 'wild om zich heen' hebben gestoken met twee grote messen.  Ook zou hij 'Allahoe akbar' geroepen hebben. Dat hebben meerdere getuigen gezien.
Volgens de autoriteiten is er een aanhouding verricht. De aangehouden man is een van de gewonden. De ander die gewond is geraakt, is overgebracht naar het ziekenhuis.
De poltie en hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. Momenteel wordt er onderzoek uitgevoerd naar wat er exact voorgevallen is.

’Twee grote messen’

Getuigen ter plaatse zeggen dat de aangehouden man ’er duidelijk op uit was veel slachtoffers te maken’. Hij liep rond met twee grote messen. De man zou volgens getuigen onder het roepen van ’Allahoe akbar’ hebben ingestoken op iemand die daar toevallig was.

Man mept steker bewusteloos

Op de locatie was de 32-jarige Reniël, een personal trainer, ter plaatse een training aan het geven. Terwijl veel mensen uit angst dekking zochten, trad hij met gevaar voor eigen leven op.
Met twee stokken sloeg hij de steker bewusteloos, zo meldt De Telegraaf. Daarop gooiden bezoekers van het restaurant meubilair op de dader.

NET BINNEN

peter bb vol liefde

B&B-Peter doet het weer en is nu intiem met deze deelneemster

sep 19, 22:20

Peter was een van de kandidaten die we in het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde zagen. Hier ging hij in eerste instantie voor Iris, maar dat mislukte. Daarna leek hij iets met Malgosia te beginnen,...

albert bb vol liefde

Grote verbazing: B&B-Albert blijkt getrouwd

sep 19, 19:54

Voor kasteeleigenaar Albert eindigde het avontuur in B&B Vol Liefde met een nieuwe vriendin. Joyce en hij zijn stapelgek op elkaar. Maar wat blijkt nu? Albert is, en was tijdens de opnamens van het pr...

feyenoord

Feyenoordfans koken over en wijzen allemaal naar één speler: ''Nooit meer opstellen''

sep 19, 19:19

Feyenoord speelt momenteel de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. De Rotterdammers lopen achter de feiten aan en staan in de rust al met 0-4 achter. Fans laten via social media van zich...

elisabeth steenrijk

Steenrijk, Straatarm-kijkers herkennen arme moeder

sep 19, 11:25

De aflevering van Steenrijk, Straatarm heeft gisteravond een hoop losgemaakt bij kijkers. Hierbij werd de 'arme' moeder Elisabeth door veel kijkers verguisd. Een aantal kijkers vergeleek haar zelfs me...