Kleuterjuf is huilend kindje (3) zat en slaat het meisje tegen de grond

Nieuws
door Gino
woensdag, 11 september 2024 om 10:58
kleuterjuf
Een kleuterjuf uit de Franse hoofdstad Parijs is gefilmd toen ze kind van drie jaar in haar rug trapte en een vloeistof over het meisje goot. De ouders hebben een klacht ingediend tegen de vrouw, die wel sorry heeft gezegd.

Eerste schooldag

Het meisje ging vorige week voor het eerst naar school. Rond 08.30 uur werd ze door haar moeder afgezet en zou daarna lang hebben gehuild.
Toen het kind 's middags weer thuis was, vertelde ze haar moeder dat ze door de juf was geslagen. De moeder geloofde hier in eerste instantie weinig van. De volgende dag werd de vrouw echter benaderd door een ouder, die haar een video liet zien.
Op de beelden, die nu ook op social media rondgaan, is het huilende meisje te zien. Vervolgens is te zien hoe een volwassen vrouw het kind een harde klap op haar rug geeft, waarna het kind in de hoek wordt gezet. Daar wordt nog eens een vloeistof over haar heengegoten.
De video werd gemaakt door de moeder van een ander kind, die zag wat er gebeurde maar niet ingreep. De kleuterjuf zou haar niet hebben opgemerkt.

Politie

Nadat de moeder de video had gezien, is ze met het bewijsmateriaal naar de politie gestapt. Die opent nu een vooronderzoek naar de gebeurtenis.
Op 6 september is de bewuste lerares verhoord door de directie van de school en een inspecteur. Ze bekende alles en heeft sorry gezegd tegen de familie van het kindje. De vrouw staat inmiddels niet meer voor de klas, maar krijgt nog grotere problemen.
De Franse minister van Onderwijs verzoekt namelijk een tuchtprocedure en een schorsing. De vrouw zal nu strafrechtelijk vervolgd worden.

Doodsbang

Met het meisje gaat het niet goed. Volgens de huisarts lijdt ze aan een 'ernstig psychologisch trauma'. Volgens de moeder durft haar dochter niet meer naar school.
Op social media wordt er met afgrijzen gereageerd op onderstaande beelden. Wat gaat er door jou heen na het zien van de beelden? Laat het weten en deel dit artikel.

NET BINNEN

art rooijakkers

B&B-deelnemer weigert naar reünie te komen: ''Hij wilde niet''

sep 12, 17:09

Nog een paar uurtjes en dan kunnen we eindelijk gaan genieten van B&B Vol liefde: De reünie. Wie nog niet vooruitgekeken heeft, krijgt vanavond antwoord op een hoop vragen. Helaas is er een B&B-houder...

rachel hazes

Rachel Hazes gedwongen: Casa Hazes eerder dicht

sep 12, 15:46

Het zijn ellendige tijden voor Rachel Hazes. De weduwe van volkszanger André deelt op Instagram een erg verdrietige mededeling. Haar brasserie in het Spaanse Torremolinos moet de deur tijdelijk eerder...

mike

Totaal onverwachte breuk in B&B Vol Liefde: ''Ik heb een ander''

sep 12, 11:40

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: de reünieaflevering van B&B Vol Liefde. Kijkers krijgen dan eindelijk de antwoorden waar ze al zo lang op wachten. Wat we vanavond ook te horen krijgen, is een o...

fietsen

Noodweer op komst: Hier valt straks meer dan 100 mm regen

sep 12, 8:50

Net als gisteren krijgen we ook vandaag te maken met typisch herfstweer. Er worden onweersbuien, hagel en veel regen verwacht. Heel veel regen. Op sommige plekken kunnen tunnels, kelders en tuinen vol...