Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

Nieuws
door Roland
woensdag, 24 juli 2024 om 11:57
zomer
Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons kikkerlandje.

Weer vandaag

Vandaag krijgen we een soort voorproefje van betere tijden. Vanmiddag is het overal droog en de zon is flink aanwezig.
Met name in de kustgebieden kunnen zonliefhebbers lekker genieten. Bij een matige noordwestenwind wordt het maximaal 20 graden aan zee. In Noord-Brabant en Limburg loopt het kwik op tot ongeveer 24 graden.
Al met al is het een prima dag om lekker naar buiten te gaan. De UV-index is met 5-6 vrij hoog, dus zorg ervoor dat je jezelf goed insmeert. Verbranden is namelijk nooit leuk.

Weer deze week

De rest van de week wordt niet om over naar huis te schrijven. Morgen wordt het aardig bewolkt en kan het lokaal gaan regenen. De zon laat zich maar af en toe zien.
De temperatuur is wel hoger dan vandaag. In het zuidoosten kan het 25 tot 26 graden worden. De wind is zwak tot matig.
Ook op vrijdag is je paraplu geen overbodige luxe. In het grootste gedeelte van het land gaat het flink regenen. Met 21 tot 24 graden wordt het niet koud.

Zondag: zomer keert terug

Vanaf zondag keert de zomer weer terug. Meteoroloog Jordi Huirne meldt dat het zomerweer volgens de prognoses ook wel enige tijd zal aanhouden.
De zon krijgt in elk geval veel ruimte en de temperaturen knallen omhoog. Hoe warm het exact worden gaat, is nog niet helemaal duidelijk. Sommige weerstations melden temperaturen van 22-25 graden. Er zijn echter ook voorspellingen die hogere temperaturen aangeven.
We gaan het meemaken!

NET BINNEN

young couple have problems relationship

Silke (36): ''Mijn man en ik werken fulltime, maar we kunnen niet rondkomen''

okt 17, 21:27

Silke en haar man Tom hebben beiden fulltime banen, maar ondervinden steeds meer moeite om het hoofd financieel boven water te houden. Het koppel verdient goed, maar met hun gezin van vier, waaronder...

mark gillis

Mark Gillis nog meer vermagerd en is niet meer te herkennen

okt 17, 13:31

Mark Gillis werd eind juni met spoed opgenomen in het ziekenhuis. De realityster kreeg te maken met een longontsteking en werd zelfs in coma gebracht. Toen hij uit het ziekenhuis ontslagen werd, was h...

sabine

Steenrijk, Straatarm-kandidaat deelt vreselijk verdriet

okt 17, 10:52

In de aflevering van Steenrijk, Straatarm zagen kijkers gisteren hoe Neil en Patrica een luxe leven leiden in het zonovergoten Gran Canaria. Sabine heeft vier kinderen en een budget van 110 euro per w...

liam payne

Voormalig One Direction-lid Liam Payne (31) overleden

okt 17, 8:25

Verdrietig nieuws. Liam Payne, oud lid van het populaire One Direction, is levenloos gevonden bij zijn hotel in het Argentijnse Buenos Aires. Dat melden meerdere media waarom de NOS. De zanger zou gev...