SFB-rapper Rabby Racks dood gevonden in Rotterdam

Nieuws
door Roland
zaterdag, 20 januari 2024 om 17:56
technology 2500010 1280
De Nederlandse rapwereld verkeert in diepe rouw. Zojuist is namelijk bekend geworden dat rapper Rabby Racks dood is gevonden. De oprichter van de rapgroep SFB werd levenloos aangetroffen met een kogel in zijn hoofd.

Rapper Rabby Racks dood

Het ontzielde lichaam van rapper Rabby Racks, echte naam Barry Inees, werd gisteravond gevonden in de La Fontainestraat in Rotterdam. De 34-jarige muzikant bleek een kogel in zijn hoofd te hebben.
Binnen de rapwereld is rapper Rabby Racks een bekende. Hij richtte de Haagse rapformatie SFB (Strictly Family Business) op, die onder meer heeft samengewerkt met Ronnie Flex en pianist Wibi Soerjadi. Ook bracht hij zelf muziek uit. Zijn nummers No Drama en Best Thing zijn op het moment van schrijven respectievelijk 518.000 en 35.000 keer bekeken.

Verdachte van liquidatie

Ondanks zijn inzet voor de muziekindustrie, is Rabby Racks ook negatief in het nieuws geweest. In 2019 werd hij aangehouden als verdachte van een mislukte liquidatiepoging in 2017 op de president van motorclub Caloh Wagoh.
Rapgroep SFB staat onder contract bij TopNotch. Via Instagram laat het label van Kees de Koning weten ‘zeer geschokt’ te zijn. Ze betuigen hun steun aan de familieleden.

Onderzoek

Hoewel het er alle schijn van heeft dat Inees geliquideerd is, gaat de politie onderzoeken of het daadwerkelijk om een misdrijf gaat. Barry Inees uit Delft is slechts 34 jaar geworden.

NET BINNEN

maximemeiland

Maxime Meiland woest: Leroy is te ver gegaan met een ander

okt 16, 13:57

Oh nee! Maxime Meiland heeft haar man Leroy Molkenboer op het matje geroepen, nadat hij 'te ver' ging met een andere vrouw. In haar podcast Maxime's Mini Misdaad zet ze Leroy flink te kakken: ''Wat de...

hazejs

Nieuwe wending in rel André Hazes en Rachel: ''Nu gaat het los''

okt 16, 12:46

André Hazes heeft besloten om NIET in te gaan op de sommatie van Rachel. Zijn woordvoerder laat weten dat er een brief is uitgegaan naar de advocaat van Rachel, waarin wordt aangegeven dat André zijn...

frans bauer

Roddelpraat deelt krankzinnig gerucht: ''Frans Bauer is vreemdgegaan''

okt 16, 11:23

De heren van het YouTube-programma Roddelpraat gaan vanavond tijdens de uitzending een krankzinnig gerucht de wereld inslingeren. Jan Roos en Dennis Schouten beweren namelijk dat Frans Bauer zijn vrou...

saharazand

Enorme wolken saharazand onderweg: ''Was je auto niet vandaag''

okt 16, 10:49

Nederland kan zich opmaken voor een heerlijke nazomerdag. De temperaturen kunnen vandaag oplopen tot een graad of 23. Hartstikke lekker, al komt er ook saharastof mee. Dat meldt meteorloog Jordi Huirn...