Weerdiensten delen onheilspellende vooruitzichten: dit komt er op ons af

Nieuws
door Roland
maandag, 23 september 2024 om 8:54
shashank sahay quq2cbfqkiw unsplash 3
Gisteren was voorlopig de laatste zonnige dag. Vanaf vandaag is het herfst en dat gaan we direct merken. We kunnen ons gaan opmaken voor bewolking, regen en onweer.

Weer vandaag

Vandaag is het overwegend bewolkt, waarbij het lokaal gaat regenen en onweren. De temperatuur ligt met zo'n 21 graden nog niet heel laag, zeker niet voor eind september.
De zuidwestenwind is matig, zo valt te lezen bij Weeronline. In de avond klaart het op, waardoor het in de nacht op veel plaatsen helder wordt. In het noorden kan het echter flink mistig worden. De temperatuur keldert naar een graad of 11.

Weer dinsdag

Morgen is het in de ochtend overwegend droog. Het is zelfs mogelijk dat het zonnetje zich nog even laat zien. De temperatuur komt uit rond een graad of 18, en daarmee is het al kouder dan vandaag. Rond de middag gaat het echter regenen.
In de avond zullen de meeste buien via het oosten ons land verlaten, al kan het lokaal nog gaan regenen. Aa

Weer woensdag

Vanaf woensdag wordt het pas echt drama. Dan doe je er verstandig aan de deur uit gaan met een paraplu. Op woensdag is het overal bewolkt en krijgen we te maken met een 'grootschalig regengebied'.
Dit heeft als gevolg dat het woensdagavond flink gaat regenen. Hierbij kan er veel neerslag vallen in een korte periode.
De temperatuur komt woensdag uit tussen de 16 en 18 graden. Doordat de zuidwestenwind stevig aantrekt zal het echter veel kouder aanvoelen.
Echt herst dus.

NET BINNEN

hondje

Man mept hond met een tak, krijgt daar heel snel spijt van

sep 23, 16:23

Je hebt in Nederland heel wat gespuis rondlopen. Sommige mensen zijn niet fris in hun bovenkamer, maar sommige ouders hadden wellicht ook beter de betekenis en de gebruiksaanwijzing van een condoom er...

suzan

Freek laat Suzan alleen achter: ''Heb echt genoten''

sep 23, 11:51

Freek Rikkerink en zijn vrouw Suzan Stortelder vormen al jaren een onafscheiding duo. De twee zijn heel erg populair, maar zijn eigenlijk altijd samen. Tot nu, want Freek is er alleen op uitgetrokken....

expeditie robinson

Expeditie Robinson-kijkers worden gek en gaan los op deze deelnemer

sep 22, 21:32

We sluiten de week af met een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. Kijkers zitten zoals elke week weer aan de buis gekluisterd en reageren traditiegetrouw volop via social media. Vanavond stoort...

steenrijk straatarm

Steenrijk, Straatarm van de buis gehaald: Dit is er nu ontdekt

sep 22, 19:40

Het televisieprogramma Steenrijk, Straatarm ligt onder vuur. Veronica Superguide-redacteur Elsemieke Wormhoudt is van mening dat de realityshow niet meer van deze tijd is. Bovendien zijn er enkele eno...