Weerman waarschuwt: ''Kijk voetbal vandaag binnen en niet buiten''

Nieuws
door Roland
zondag, 16 juni 2024 om 10:25
atilla bingol rcewucd3dk4 unsplash
De wisselvalligheid met betrekking tot het zomerweer houdt voorlopig nog wel even aan. De temperaturen gaan in komende dagen weliswaar iets omhoog, maar vandaag merken we daar niets van. Weerman Dennis Wilt vertelt er meer over.

Kijk voetbal binnen!

Wilt, weerman bij SBS 6, laat weten dat de nattigheid van de laatste paar dagen nog op de grond ligt. En helaas krijgen we ook vandaag te maken met regen.
Vooral in het westen komt het straks met bakken uit de hemel. Alsof de duivel ermee speelt, gaat het goed los rondom de EK-wedstrijd tussen Polen en Nederland. Wilt raadt mensen af om de wedstrijd buiten te kijken. Als je dat toch doet, is een partytent aan te raden.
''Voor de veiligheid zou ik mensen aanraden om gewoon de wedstrijd binnenshuis te kijken''. Helemaal niet naar buiten dus.

Temperatuur

Koud wordt het gelukkig niet. In de provincie Noord-Holland wordt het zo'n 17 graden. In Limburg is dat rond de 19 graden, waarbij 20 graden ook mogelijk is.
De wind is matig tot krachtig. Vooral aan de kust kan de wind flink tekeergaan, met alle gevolgen van dien. Zorg dus dat je spullen goed vaststaan.
Morgen gaat het ook weer regenen, maar de temperatuur gaat iets omhoog. Maandag vallen de buien vooral in het oosten van Nederland. Aankomende dinsdag wordt het hele land getroffen. Woensdag komt het kwik uit op zo'n 22 graden en blijft het droog.

NET BINNEN

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...