Weerman waarschuwt: ''Kijk voetbal vandaag binnen en niet buiten''

Nieuws
door Roland
zondag, 16 juni 2024 om 10:25
atilla bingol rcewucd3dk4 unsplash
De wisselvalligheid met betrekking tot het zomerweer houdt voorlopig nog wel even aan. De temperaturen gaan in komende dagen weliswaar iets omhoog, maar vandaag merken we daar niets van. Weerman Dennis Wilt vertelt er meer over.

Kijk voetbal binnen!

Wilt, weerman bij SBS 6, laat weten dat de nattigheid van de laatste paar dagen nog op de grond ligt. En helaas krijgen we ook vandaag te maken met regen.
Vooral in het westen komt het straks met bakken uit de hemel. Alsof de duivel ermee speelt, gaat het goed los rondom de EK-wedstrijd tussen Polen en Nederland. Wilt raadt mensen af om de wedstrijd buiten te kijken. Als je dat toch doet, is een partytent aan te raden.
''Voor de veiligheid zou ik mensen aanraden om gewoon de wedstrijd binnenshuis te kijken''. Helemaal niet naar buiten dus.

Temperatuur

Koud wordt het gelukkig niet. In de provincie Noord-Holland wordt het zo'n 17 graden. In Limburg is dat rond de 19 graden, waarbij 20 graden ook mogelijk is.
De wind is matig tot krachtig. Vooral aan de kust kan de wind flink tekeergaan, met alle gevolgen van dien. Zorg dus dat je spullen goed vaststaan.
Morgen gaat het ook weer regenen, maar de temperatuur gaat iets omhoog. Maandag vallen de buien vooral in het oosten van Nederland. Aankomende dinsdag wordt het hele land getroffen. Woensdag komt het kwik uit op zo'n 22 graden en blijft het droog.

NET BINNEN

steenrijk straatarm

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ''Dit is niet normaal''

okt 23, 21:18

Woensdagavond en dat betekent een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. We zien hoe de rijke Mark en Sjoukje uit Hindeloopen een week van leven ruilen met de minderbedeelde Rosita...

joost klein

Joost Klein trekt de stekker eruit en wil nooit meer meedoen aan Eurovisie

okt 23, 18:34

Joost Klein wil niet meer meedoen aan het Eurovisiesongfestival. De artiest is bij Jinek voor het eerst naar buiten getreden over zijn diskwalificatie bij de editie van dit jaar. Hij heeft hier 'veel...

frans bauer

Frans Bauer reageert op overspel-geruchten en is eerlijk

okt 23, 13:08

Frans Bauer is natuurlijk een van de meest geliefde BN'ers. Je hoort eigenlijk nooit iets negatiefs over de zanger van het levenslied, al doken er onlangs toch wat geruchten op. Zijn kinderen zouden v...

maxime meiland uitkering

Maxime neemt langverwacht besluit, wil niet meer verder

okt 23, 11:20

Bijna iedereen in Nederland kent de familie Meiland wel. Hun realityprogramma's worden nog steeds goed bekeken, maar Maxime wil eigenlijk geen BN'er meer zijn. Dat onthult ze in haar podcast Maxime's...