Zomerhitte keert vol terug: dit komt er nu op ons af

Nieuws
door Roland
zondag, 15 september 2024 om 10:31
zomer
Na een week waarin het flink onweerde en op sommige plaatsen met bakken uit de hemel kwam, hebben we goed nieuws voor je. We kunnen ons namelijk gaan opmaken voor prachtig nazomerweer. Zoals het er nu naar uitziet, blijft het dagenlang heerlijk warm.

Weer vandaag

De afgelopen dagen kelderde de temperatuur flink, met als dieptepunt woensdag jongstleden. Vandaag gaat het de goede kant op. Het wordt ongeveer 20 graden.
Het binnenland krijgt te maken met wolkenvelden, waar de zon maar mondjesmaat doorheen breekt. In het westen zijn er daarentegen meer zonnige perioden.

Weer morgen

Morgen wordt het iets minder aangenaam. Bewolking domineert het weerbeeld en er is ook regen op komst, verspreid over het land. Gelukkig is dat maar van korte duur. De wolkenvelden trekken gedurende de dag weg, waarna het zonnetje zich op de meeste plekken flink laat zien.
Alleen in het zuidoosten blijft het vermoedelijk tot de avond bewolkt. Hier zou het ook kunnen blijven regenen. Koud wordt het morgen met zo'n 19 graden niet.

Nazomer

Vanaf woensdag krijgen we te maken met heerlijk nazomerweer, waarbij het wel 24 graden kan worden, met een mogelijke uitschieter naar 25 graden. Daarbij is er geen wolkje aan de lucht, wat de dag uitermate geschikt maakt om iets te gaan ondernemen.
In de daaropvolgende dagen blijft het zomers warm. Zoals het weerbeeld er nu uitziet, hoeven we ook niet te vrezen voor regen en onweer.
Sterker nog, de temperaturen blijven hoog. Je kunt je jas dus weer gaan inruilen voor een korte broek. Goede vooruitzichten dus.

NET BINNEN

srsa

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los over arme moeder

sep 18, 21:02

Het is weer woensdag en dus stond er een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm op de planning. De aflevering van vanavond maakte onder kijkers veel los, en over een bepaalde deelnem...

jan bb vol liefde

B&B-Jan heeft een nieuwe vriendin: ''Ze wilde mijn nummer heel graag''

sep 18, 19:24

Voor de 74-jarige Jan eindigde B&B Vol Liefde uiteindelijk zonder Iris. De pensionado zit echter niet bij de pakken neer en is inmiddels vergevorderd met een andere vrouw. ''We hebben gebeld en binnen...

mike

B&B-deelneemster loopt bij psycholoog: ''Dit is wat Albert mij heeft aangedaan''

sep 18, 12:56

Het lijkt niet goed te gaan met Malgosia. De bekende Nederpool heeft een trauma opgelopen door Albert en heeft zich om die reden gemeld bij een psycholoog. ''Om alles te kunnen verwerken'', zo schrijf...

nieuwkomer

Nieuwkomer is heel duidelijk over zijn eis: ''Snel een huis''

sep 18, 9:14

Het is opeens weer crisis in Ter Apel. Van heinde en verre verdringen nieuwe Nederlanders zich weer voor de poorten van het asielzoekerscentrum, dat inmiddels uit haar voegen barst. De Telegraaf ging...