Zonnige dag vandaag, maar hier gaat het vanavond helemaal los

Nieuws
door Roland
donderdag, 19 september 2024 om 9:16
onweer
Vandaag kunnen we ons opmaken voor een zonnige dag waarbij de temperatuur ons niet in de steek laat. In de ochtend merken we hier vooralsnog weinig van, doordat bewolking overheerst. Later vandaag wordt er in het zuidoosten onweer verwacht.

Zonnig

In de ochtend komen de temperaturen uit tussen de 13 en 16 graden. Het is overwegend bewolkt en vooral in het noordoostelijke gedeelte van het land zijn de weersomstandigheden wat minder. Hier komen ook mist en nevel voor.
In de middag verandert het weerbeeld. De wind is afkomstig uit het oosten en is vooral op de Wadden krachtig. De temperatuur blijft met 18 tot 20 graden iets achter bij de rest van het land, waar het kwik uitkomt tussen de 21 en 24 graden.

Onweer

De zon laat zich vandaag flink zien en dat maakt het uitermate geschikt om buitenactiviteiten te ondernemen. Pas in de loop van de middag doemen er wat stapelwolken op.
Aan het eind van de middag is er in het zuidoosten kans op felle onweersbuiten. Daarbij wordt, zoals het er nu naar uitziet, geen regen verwacht.
Later in de avond wordt er ook in Limburg een klap onweer verwacht. Hoewel die buien lokaal stevig kunnen gaan uitpakken waarbij ook de wind stevig aantrekt, heeft het KNMI tot dusver nog geen weerwaarschuwing afgegeven.

NET BINNEN

erasmusbrug

Grote paniek: man steekt in Rotterdam om zich heen

sep 19, 21:11

Enorme paniek in Rotterdam. Daar heeft een man zojuist met een mes om zich heen gestoken. Bij dit zeer heftige incident in minimaal een iemand om het leven gekomen. Volgens de eerste berichten zijn er...

albert bb vol liefde

Grote verbazing: B&B-Albert blijkt getrouwd

sep 19, 19:54

Voor kasteeleigenaar Albert eindigde het avontuur in B&B Vol Liefde met een nieuwe vriendin. Joyce en hij zijn stapelgek op elkaar. Maar wat blijkt nu? Albert is, en was tijdens de opnamens van het pr...

feyenoord

Feyenoordfans koken over en wijzen allemaal naar één speler: ''Nooit meer opstellen''

sep 19, 19:19

Feyenoord speelt momenteel de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen. De Rotterdammers lopen achter de feiten aan en staan in de rust al met 0-4 achter. Fans laten via social media van zich...

elisabeth steenrijk

Steenrijk, Straatarm-kijkers herkennen arme moeder

sep 19, 11:25

De aflevering van Steenrijk, Straatarm heeft gisteravond een hoop losgemaakt bij kijkers. Hierbij werd de 'arme' moeder Elisabeth door veel kijkers verguisd. Een aantal kijkers vergeleek haar zelfs me...