PSV-fan die hand verliest door cobra blijkt een hele bekende

Opmerkelijk
door Roland
zondag, 05 mei 2024 om 21:06
boeruhh
Vanmiddag is PSV voor de 25e keer in de geschiedenis landskampioen geworden. Het was feest alom in de lichtstad, al was er een supporter die een wat minder fijne herinnering aan de festiviteiten overgehouden heeft. De man blies zijn eigen hand eraf.

Niet handig

Na het laatste fluitsignaal barstte het feest los. Op de tribunes werd massaal vuurwerk afgestoken en ook rond het Philips-stadion werd flink wts vuurwerk afgestoken.
Op beelden die op social media rondgaan, was te zien hoe een man een stuk vuurwerk afsteekt en daar vrolijk mee begint te zwaaien. Een paar seconden later zegt het vuurwerk KABOEM en de man lijkt daar erg verbaasd over. Als de camera inzoomt zien we een hand die nauwelijks nog te herkennen is als een ledemaat.
Volgens geruchten dacht de man dat hij een fakkel aanstak. Best vreemd, aangezien het verschil toch redelijk duidelijk is, lijkt ons zo. Sterker nog, op een illegale cobra staat in koeienletters COBRA. Als je het dan nog niet ziet, wordt het lastig.

Hele bekende

Omdat de camera prima inzoomde, werd er op internet al snel duidelijk dat de PSV-fan in kwestie een bekende Nederlander is.
Het zou gaan om 'Appie', die te zien was in de SBS-serie Probleemwijken in 2005. Op internet bevestigen een groot aantal mensen dat hij het is, die zijn hand vanmiddag verloren is. Ze schrijven ook dat het niet uitmaakt, ''want Appie werkt toch niet''.
Enfin, we kunnen er lacherig over doen maar je klauw eraf knallen is niet echt leuk zeg maar. Door op deze link te klikken, ga je naar het filmpje. Die is te zien in ons WhatsApp-kanaal omdat we het niet gepast vinden dit hier te delen.
Ook hebben we een leuk filmpje van Appie voor je gevonden. Toen hij nog twee handen had. Dat dan weer wel.

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...