Patty Brard

Het maakt niet uit hoe oud je bent, de naam Patty Brard laat bij iedereen een belletje rinkelen. Helemaal niet gek natuurlijk, want ze is inmiddels al tientallen jaren te zien op televisie.

Wie is Patty Brard? 

Patty Brard is geboren in een Indisch-Nederlands gezin. De vader van Patty Brard heeft Franse voorouders en haar moeder heeft Duitse voorouders. Deze voorouders gingen naar Indië, waardoor Patty in een Indisch-Nederlands gezin is opgegroeid. 
In het jaar 1977 werd Patty Brard ontdekt door Hans van Hemert. Ze werd hierbij gevraagd of ze zin had om mee te doen met de meidengroep Luv. De band had meerdere landelijke hits. In 1981 stapte Patty uit de meidengroep en begon aan haar solocarrière. 

Met wie is Patty Brard getrouwd? 

Qua liefdesleven heeft Patty Brard ook het nodige meegemaakt. In juli 1979 trouwde ze met Ron Brandsteder, maar na al na elf maanden kondigde ze haar scheiding aan. Hierna trouwde ze met de zakenman Carlo Nasi, met wie ze haar dochter Priscilla heeft gekregen.
Helaas liep dit ook uit op een scheiding, waarna ze trouwde met zanger René Muthert. Ook deze relatie strandde. Uiteindelijk is ze in 2014 getrouwd met Antonie van Vijver en de twee zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar. 
Naast haar huwelijken heeft Patty ook meerdere relaties gehad. Eén van de bekendste relaties was de relatie met Eric Peute. Deze relatie heeft veel bekendheid gekregen omdat Peute heeft gezorgd voor haar faillissement. Tenminste, dat beweert Patty zelf.
Na haar relatie bleef ze achter met een schuld van 1,2 miljoen euro. Patty heeft daardoor een tijd lang in armoede geleefd. Al haar spullen werden geveild en haar salaris ging direct naar schuldeisers. 

Wie is de broer van Patty Brard? 

Niet alleen Patty Brard was een succesvol kind in het gezin. Haar broer Stanley Brard heeft namelijk ook flink wat successen op zijn naam staan. Stanley Brard is namelijk een Nederlands oud-voetballer. Hij speelde in zijn succesvolle voetbalcarrière als linksback bij zowel RKC als Feyenoord.

Het laatste nieuws over:

Patty Brard

News