Peter Gillis

petergillis
Peter Gillis is een televisiepersoonlijkheid en een Nederlandse zakenman. Onder het Nederlandse publiek is hij voornamelijk bekend geworden door zijn eigen reality-tv-programma Massa is Kassa. Peter beschikt over meerdere vakantieparken, welke bekend onderdeel uitmaken van de Oostappen Groep B.V. De vakantieparken liggen gevestigd in zowel Nederland als België. 

Hoe oud is Peter Gillis?

Peter Gillis is op 20 maart 1962 geboren in het Brabantse Rijen. Hij was de jongste telg uit het gezin, met een oudere zus Mary en een oudere broer Gerard. Peter trouwde al vroeg en kreeg drie kinderen: Ruud, Inge en Mark. Inmiddels is Peter Gillis niet meer samen met de moeder van zijn kinderen. 

Wat is het vermogen van Peter Gillis?

Dat het vermogen van Peter Gillis immens is, dat is vast geen verrassing. Met twaalf vakantieparken, verspreid over Nederland en België, zit hij er warmpjes bij. Hoewel de meeste mensen hun financiële situatie privé houden, is Peter Gillis daar vrij openhartig over.
Peter Gillis stond vier jaar lang vermeld in het tijdschrift Quote, het magazine over de rijkste mensen in Nederland. Na vier jaar verdween hij weer van die lijst omdat hij niet meer tot de 500 rijkste Nederlandse personen behoorde. De miljonair was het daar zelf niet mee eens. In 2020 richtte hij zijn eigen variant van de Quote500 op, met de naam Quote501. Peter schat zijn vermogen op ongeveer 250 miljoen euro. De hoofdredacteur van Quote spreekt van 85 miljoen euro.

Het laatste nieuws over Peter Gillis

News