simon keizer
BNers

Simon Keizer nu aan de beurt – “iedere avond een andere dame.”

Na het wangedrag van zanger Waylon moet Simon Keizer het nu ontgelden. Hij wordt ook beschuldigd van vreemdgaan terwijl zijn vrouw hoogzwanger was. Het is de zoveelste BN’er die momenteel aan de schandpaal genageld door één van de vele juicekanalen.

‘Buiten de deur gezellig met andere dames’

En dat komt van ‘een bron die een aantal jaar werkzaam is geweest bij De Vrienden Van Amstel Live’. Juice Channel zei hierover: “Geloof ons als we zeggen dat de beste man er niet vies van is om buiten de deur het gezellig te hebben met andere dames. Deze bron geeft aan dat Simon dames uitnodigt in het hotel waar de artiesten verblijven.

“Daar mogen ze lekker gratis drinken om uiteindelijk meegenomen te worden naar de hotelkamer van Simon, en dat is iedere avond een andere dame. De bron geeft ook aan dat het wel eens is voorgekomen dat Simon een dame mee nam en de volgende avond zijn hoogzwangere vrouw kwam kijken. Echt zo walgelijk, en total geen respect.”

simon keizer

Seksueel getinte opmerkingen

Maar er is nog meer. Ook zou de volkszanger vaak seksueel getinte opmerkingen maken naar de dames van het productieteam. Dan hebben ze het over de billen en de borsten: “Alle dames worden daar gek van. Heel begrijpelijk!!” aldus het kanaal. Denk je dat het over is? Denk nog maar eens, want Juice Channel gaat helemaal los:

“Zoals we al dachten: de verhalen over Simon stromen binnen en veel van deze verhalen komen met elkaar overeen. Simon heft namelijk bij het kantoor van Nick en hem een eigen ‘man cave’. Het is een minikantoortje op de bovenste verdieping waar hij maar al te graag dames over de vloer laat komen.’

‘Hij heeft contact met deze dames via een sneaky account op Snapchat. Ook geven meerdere dames aan dat Simon op een gegeven moment heel stalkerig werd en ontzettend vaak ging bellen als hij in de ‘mood’ was.”