Engelsen reageren op dubieuze penalty: dit vinden ze ervan

Sport
door Roland
woensdag, 10 juli 2024 om 23:20
kane
Het Nederlands Elftal ligt uit het EK. Invaller Ollie Watkins schoot onze droom aan diggelen met een droge knal die doelman Bart Verbruggen helaas niet kon keren. Na afloop gaat het vooral over de scheidsrechter, die volgens velen hoofdverantwoordelijk is voor de uitschakeling.

Felix Zwayer

De arbiter van vanavond heeft een dubieus verleden. Hij was ooit betrokken bij matchfixing, werd veroordeeld en ging daarna gewoon vrolijk verder met fluiten.
De UEFA besloot hem aan te stellen voor het duel van vanavond. Dat zorgde meteen voor ophef en die blijkt nu ook terecht. De beste man grossierde in fouten en nam krankzinnige beslissingen. Oud-international Pierre van Hooijdonk opteert voor de zwarte lijst.

Engelsen reageren op penalty

De scheidsrechter besloot in de 16e minuut om Engeland een goedkope penalty te geven. Harry Kane schoot een bal zo ongeveer het stadion uit, waarna Denzel Dumfries zijn voet raakte.
Kane is een voetballer, maar als ze in Hollywood nog acteurs zoeken hoeft hij vermoedelijk niet eens auditie te doen.
De spits van Bayern schreeuwde het uit, maar stond een minuut later alweer gemotiveerd achter de bal om het cadeau van Zwayer uit te pakken: 1-1.
In Nederland is de woede groot, maar ook in Engeland wordt met verbazing gereageerd op de beslissing. Gary Neville bijvoorbeeld, haalt keihard uit naar de arbiter. Hij noemt het een 'disgrace'. Ook andere media zijn met stomheid geslagen.
De enige die het een logische beslissing vinden, zijn Felix Zwayer en zijn VAR-vriendjes.

NET BINNEN

rose 1313199 1280

Beroemde acteur (68) totaal onverwachts overleden

okt 23, 10:14

Hollywood verkeert in diepe rouw. De bekende Baywatch-acteur Michael Newman is namelijk onverwacht overleden aan 'complicaties aan zijn hart'. Dat schrijft het Amerikaanse magazine People. Newman is 6...

bwm mooi

Dikke huizen en dikke auto’s: waar doen de BN’ers het van?

okt 23, 9:51

In Nederland leven heel wat bekende personen, ook wel BN’ers genoemd. Deze BN’ers zijn bekend geworden van onder andere televisie, radio of vanwege hun carrière. Ook wonen ze vaak in de dikste huizen...

joost kleinos

Beelden uitgelekt: ''Dit kost Joost plek bij Eurovisie''

okt 22, 22:10

Gisteren verscheen in de media dat Nederland gewoon mee gaat doen aan het Eurovisiesongfestival. Tina Nijkamp liet via Instagram ook van zich horen en noemde de handelswijze van Avtros 'een poppenkast...

jutta leerdam

Jutta zegt haar vriend vaarwel: ''Bedankt voor alles''

okt 22, 20:05

Nadat het gevecht was uitgesteld, knokt het vriendje van Jutta Leerdam op 15 november aanstaande met Mike Tyson. Als we 'Iron Mike' mogen geloven, kan de schaatsbabe alvast beginnen met afscheid nemen...