Engelsen reageren op dubieuze penalty: dit vinden ze ervan

Sport
door Roland
woensdag, 10 juli 2024 om 23:20
kane
Het Nederlands Elftal ligt uit het EK. Invaller Ollie Watkins schoot onze droom aan diggelen met een droge knal die doelman Bart Verbruggen helaas niet kon keren. Na afloop gaat het vooral over de scheidsrechter, die volgens velen hoofdverantwoordelijk is voor de uitschakeling.

Felix Zwayer

De arbiter van vanavond heeft een dubieus verleden. Hij was ooit betrokken bij matchfixing, werd veroordeeld en ging daarna gewoon vrolijk verder met fluiten.
De UEFA besloot hem aan te stellen voor het duel van vanavond. Dat zorgde meteen voor ophef en die blijkt nu ook terecht. De beste man grossierde in fouten en nam krankzinnige beslissingen. Oud-international Pierre van Hooijdonk opteert voor de zwarte lijst.

Engelsen reageren op penalty

De scheidsrechter besloot in de 16e minuut om Engeland een goedkope penalty te geven. Harry Kane schoot een bal zo ongeveer het stadion uit, waarna Denzel Dumfries zijn voet raakte.
Kane is een voetballer, maar als ze in Hollywood nog acteurs zoeken hoeft hij vermoedelijk niet eens auditie te doen.
De spits van Bayern schreeuwde het uit, maar stond een minuut later alweer gemotiveerd achter de bal om het cadeau van Zwayer uit te pakken: 1-1.
In Nederland is de woede groot, maar ook in Engeland wordt met verbazing gereageerd op de beslissing. Gary Neville bijvoorbeeld, haalt keihard uit naar de arbiter. Hij noemt het een 'disgrace'. Ook andere media zijn met stomheid geslagen.
De enige die het een logische beslissing vinden, zijn Felix Zwayer en zijn VAR-vriendjes.

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...