Engelsen reageren op dubieuze penalty: dit vinden ze ervan

Sport
door Roland
woensdag, 10 juli 2024 om 23:20
kane
Het Nederlands Elftal ligt uit het EK. Invaller Ollie Watkins schoot onze droom aan diggelen met een droge knal die doelman Bart Verbruggen helaas niet kon keren. Na afloop gaat het vooral over de scheidsrechter, die volgens velen hoofdverantwoordelijk is voor de uitschakeling.

Felix Zwayer

De arbiter van vanavond heeft een dubieus verleden. Hij was ooit betrokken bij matchfixing, werd veroordeeld en ging daarna gewoon vrolijk verder met fluiten.
De UEFA besloot hem aan te stellen voor het duel van vanavond. Dat zorgde meteen voor ophef en die blijkt nu ook terecht. De beste man grossierde in fouten en nam krankzinnige beslissingen. Oud-international Pierre van Hooijdonk opteert voor de zwarte lijst.

Engelsen reageren op penalty

De scheidsrechter besloot in de 16e minuut om Engeland een goedkope penalty te geven. Harry Kane schoot een bal zo ongeveer het stadion uit, waarna Denzel Dumfries zijn voet raakte.
Kane is een voetballer, maar als ze in Hollywood nog acteurs zoeken hoeft hij vermoedelijk niet eens auditie te doen.
De spits van Bayern schreeuwde het uit, maar stond een minuut later alweer gemotiveerd achter de bal om het cadeau van Zwayer uit te pakken: 1-1.
In Nederland is de woede groot, maar ook in Engeland wordt met verbazing gereageerd op de beslissing. Gary Neville bijvoorbeeld, haalt keihard uit naar de arbiter. Hij noemt het een 'disgrace'. Ook andere media zijn met stomheid geslagen.
De enige die het een logische beslissing vinden, zijn Felix Zwayer en zijn VAR-vriendjes.

NET BINNEN

mike bb vol liefde

Details uitgelekt: Dit is de echte reden dat B&B-Mike niet met Noor verder wilde

sep 15, 13:02

Het seizoen van B&B Vol Liefde is ten einde. Hartstikke jammer, want zo'n beetje heel Nederland zat elke aflevering aan de buis gekluisterd. Inmiddels weten we wie er liefde heeft overgehouden aan de...

jeppemafs

MAFS-Jeppe deelt vreselijk nieuws: ''Rust zacht''

sep 15, 12:19

Jeppe Hondelink, die je kunt kennen van zijn deelname aan het trouwprogramma MAFS (Married At First Sight), heeft zijn volgers via Instagram een verdrietig overlijden bekendgemaakt. Een van zijn vogel...

trein13

Mannen glippen onder gesloten spoorbomen door en zien trein niet

sep 15, 11:21

Verdrietig nieuws vanuit Almelo. Daar werden gisteravond twee mannen aangereden door een trein. Een van de slachtoffers, een man van 31 jaar, is om het leven gekomen. Dat meldt Hart van Nederland op b...

zomer

Zomerhitte keert vol terug: dit komt er nu op ons af

sep 15, 10:31

Na een week waarin het flink onweerde en op sommige plaatsen met bakken uit de hemel kwam, hebben we goed nieuws voor je. We kunnen ons namelijk gaan opmaken voor prachtig nazomerweer. Zoals het er nu...