Fans eisen dat nieuwe Ajax-trainer per direct wordt weggestuurd: ''Dit kan echt niet''

Sport
door Roland
zondag, 23 juni 2024 om 8:48
farioli
Francesco Farioli is nog maar net trainer van Ajax, of fans roepen alweer om zijn vertrek. De coach ligt nu al onder vuur door een pijnlijke verspreking. Farioli noemde het een eer om trainer te zijn van Feye...uhhh Ajax. En dat roept woede op.

Ajax

Ajax kende vorig seizoen een dramatisch jaar. Sven Mislintat haalde een legertje spelers naar de hoofdstad en trainer Maurice Steijn moest daar maar iets van zien te maken.
Dat mislukte totaal. Op gegeven moment was de ploeg zelfs hekkensluiter in de Eredivisie. Steijn werd niet veel later opgevolgd door John van 't Schip. Die wist de club uiteindelijk nog naar de vijfde plaats te leiden. En dat is best een prestatie.

Farioli

Van 't Schip was als interim-trainer slechts aangesteld voor het afgelopen seizoen, en dus moest er een nieuwe trainer worden gevonden en gecontracteerd.
Na stevige onderhandelingen viel de keus op de Italiaan Francesco Farioli. Hij werd losgeweekt bij Nice en had veel zin in het avontuur.
Dat is mogelijk van korte duur, want de trainer heeft zich pijnlijk versproken. Tegenover ESPN vertelde hij het een enorme eer te vinden om coach te zijn van Feye..ehhh..Ajax te zijn.
Hij wist zichzelf ternauwernood te corrigeren, maar het kwaad was al geschiedt. Op internet stromen een hoop reacties binnen. Sommige supporters eisen zelfs het vertrek van de trainer, al lijkt ons dat persoonlijk wel wat te ver gezocht.
Onderstaand de beelden van de verspreking. Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties en delen maar!

Poll

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...