Feyenoordtrainer kan spullen pakken: ''Het is klaar''

Sport
door Roland
zaterdag, 14 september 2024 om 20:49
brian priske
Het ziet er niet goed uit voor Feyenoord-trainer Brian Priske. De Deense coach staat zwaar onder druk nu hij wedstrijd op wedstrijd een wanprestatie levert met de Rotterdammers. Ook vandaag was het weer niet om aan te gluren. In Groningen werd het 2-2.

Groningen - Feyenoord

In de eerste helft was het beide kanten niet best. Feyenoord heeft blijkbaar geen rechtsbuiten in de selectie en dus moest rechtsback Bart Nieuwkoop die positie invullen.
De Rotterdammers gingen met 0-1 rusten door een eigen goal van FC Groningen-speler Van Bergen. Maar de wedstrijd was daarmee nog niet voorbij. In de 70e minuut leek het duel echter gespeeld, toen Feyenoord de 'bevrijdende' 0-2 maakte.

Comeback

FC Groningen, vorig seizoen gepromoveerd vanuit de Keuken Kampioen Divisie, begon aan een slotoffensief. Dat resulteerde uiteindelijk in 2 doelpunten.
Feyenoord stond erbij en keek ernaar. De Rotterdammers wisten in vier wedstrijden slechts zes punten te pakken. Er werd niet gewonnen van Willem II, Sparta en FC Groningen. Tussendoor werd PEC Zwolle nog wel verslagen.

Priske out

De hashtag #Priskeout is inmiddels trending op X. Feyenoord-fans zijn woedend over de wanprestatie en zijn helemaal klaar met de resultaten. Veel fans eisen het vertrek van de Deense coach, die in hun ogen maar weinig goed doet.
Eerst liet hij zijn team spelen in een formatie waar de spelers niets van begrepen. Na enorme kritiek ging hij terug naar 4-3-3, maar het lijkt erop alsof de spelers geen idee meer hebben wat ze moeten doen.
En dan te bedenken dat Bayer Leverkusen, de geoliede machine en kampioen van Duitsland, donderdag naar de Kuip komt...
Veel fans maken ook de vergelijking met Arne Slot, die vandaag overigens in eigen huis van Nottingham Forest verloor.

Poll

NET BINNEN

srsa

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los over arme moeder

sep 18, 21:02

Het is weer woensdag en dus stond er een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm op de planning. De aflevering van vanavond maakte onder kijkers veel los, en over een bepaalde deelnem...

jan bb vol liefde

B&B-Jan heeft een nieuwe vriendin: ''Ze wilde mijn nummer heel graag''

sep 18, 19:24

Voor de 74-jarige Jan eindigde B&B Vol Liefde uiteindelijk zonder Iris. De pensionado zit echter niet bij de pakken neer en is inmiddels vergevorderd met een andere vrouw. ''We hebben gebeld en binnen...

mike

B&B-deelneemster loopt bij psycholoog: ''Dit is wat Albert mij heeft aangedaan''

sep 18, 12:56

Het lijkt niet goed te gaan met Malgosia. De bekende Nederpool heeft een trauma opgelopen door Albert en heeft zich om die reden gemeld bij een psycholoog. ''Om alles te kunnen verwerken'', zo schrijf...

nieuwkomer

Nieuwkomer is heel duidelijk over zijn eis: ''Snel een huis''

sep 18, 9:14

Het is opeens weer crisis in Ter Apel. Van heinde en verre verdringen nieuwe Nederlanders zich weer voor de poorten van het asielzoekerscentrum, dat inmiddels uit haar voegen barst. De Telegraaf ging...