Glory-baas vertelt echte reden dat Ben Saddik niet meedeed aan toernooi

Sport
door Roland
zaterdag, 09 maart 2024 om 23:31
jbs
Rico Verhoeven heeft de Glory Grand Prix op zijn naam geschreven. De wereldkampioen sloopte in totaal drie tegenstanders. Naast het behouden van de titel, is hij ook weer 500.000 dollar rijker. Toch wordt er massaal gesproken over het incident met Jamal Ben Saddik.

Jamal Ben Saddik

De Belgische Marokkaan deed niet mee aan de Grand Prix, maar kwam toch opdagen in het Gelredome. Hij was onderdeel van het team van Nabil Khachab, die moest knokken tegen Rico. Een succes werd dat niet en direct na de uitslag stormde hij de ring binnen.
Hij was uit op ruzie met Verhoeven en probeerde een trap uit de delen. Die landde nergens, maar er brak direct ophef uit. Een minuutje later kreeg Rico de microfoon. Hij zei dat Ben Saddik de scheidsrechter betichtte van partijdigheid.
Verhoeven: ''Dit is een schande. Ze moeten die gast voor altijd verbannen uit het kickboksen.'' Ben Saddik deed niet mee aan de Grand Prix, maar uit een poll die werd opgesteld na de afzegging van Nordine Mahieddine was het overduidelijk dat fans 'The Goliath' er graag bij wilden hebben.

Saddik wilde niet

Glory liet echter weten dat Ben Saddik niet wilde, omdat hij een langere voorbereiding nodig zou hebben. Ben Saddik ontkent dat, maar wil niet vertellen hoe het dan wel zit.
Verhoeven sloopt Ben Saddik niet alleen in de ring, maar ook daarbuiten. ''Voordat iedereen begint te janken. Glory heeft Jamal benaderd, maar hij heeft geweigerd. Als je zoveel praatjes hebt, plaats je geld waar je mond zit of hou verdomme je bek.''

Glorybaas vertelt hoe het zit

Pierre Andurand, de grote baas van Glory, is verbaasd over de uitspraken van Ben Saddik. ''De feiten zijn dat we hem de kans hebben gegeven.'' Het lijkt er dus inderdaad op de boomlange kickbokser er zelf geen trek in had.
Maarre, was dopingzondaar Ben Saddik niet voor vijftien maanden geschorst? Jawel, maar Glory heeft hem de kans gegeven om alsnog mee te doen, zo vertelt Andurand tegen De Telegraaf.

Poll

NET BINNEN

joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19
winter 4551699 1280

Gaat het volgende week echt sneeuwen? Dit kunnen we verwachten

apr 12, 10:40
jerneymafs

MAFS-Jerney deelt vreselijk verdriet: ''Het contrast is zo groot''

apr 12, 9:20
auto

Kinderen van topvoetballer Harry Kane betrokken bij zwaar auto-ongeluk

apr 12, 8:44