Jutta Leerdam laat lippen opvullen: ''Je lijkt wel een eend''

Sport
door Roland
woensdag, 04 september 2024 om 17:41
jutta leerdam
Jutta Leerdam is voor mensen een prima reden om naar schaatsen te kijken. Dat komt door prestaties, al is het uiterlijk van de blondine ook een prettig voorkomen. Helaas is Jutta al voorzien in de liefde. Vorig jaar veroverde Jake Paul haar hart.

Jutta gaat solo

Over prestaties gesproken. In het seizoen 2016/2017 was Jutta de allerbeste op het WK allround in Helsinki met de wereldtitel als gevolg.
Het WK Afstanden in 2020 werd ook haar toernooi. Ze verbeterde haar eigen record, maar ook het nationale record op 1.000 meter werd aan diggelen geschaatst. Jutta greep wederom de wereldtitel. Maar de laatste tijd gaat het allemaal wat minder.
Recent maakte Jumbo-Visma bekend geen heil meer te zien in een samenwerking met Jutta Leerdam. Reden hiervoor was dat het bestuur van de schaatsploeg van mening is dat de toewijding aan het schaatsen bij Jutta ontbreekt.
Keiharde uitspraken natuurlijk. Jutta zelf verklaarde 'iets anders' nodig te hebben in haar loopbaan. Over het bericht van Jumbo-Visma zei ze: ''Damage control. Heel jammer en respectloos.''
Enfin, aankomend schaatsseizoen gaat Jutta solo. Daar komt veel bij kijken maar een nieuw schaatspak heeft ze inmiddels al. Daar waren volgers best over te spreken, maar dat kan ook komen door bepaalde vormen. Die zijn net wat beter zichtbaar.

Lippen opvullen

Jutta lijkt zich dus voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Tenminste, als ze niet onderweg is naar Jake Paul. Vriendjelief woont immers in de Verenigde Staten.
Over vriendjelief gesproken. Schaatsfans zagen de bui al hangen toen bekend werd dat Jutta een relatie met hem begon. Veel fans denken dat de Amerikaan, die bekendstaat als een 'problem child', geen beste invloed heeft op toekomstig moeder van zijn kinderen.
Jutta heeft een nieuwe foto gepost, waarbij het veel fans opvalt dat haar lippen wat 'aan de grote kant' zijn. Sommigen noemen haar zelfs een 'eend'. Dat gaat ook weer wat ver, maar als je foto's vergelijkt, heeft het er alle schijn van dat er spuitje ingegaan is.

Poll

NET BINNEN

els bb

B&B-Els heeft een nieuwe vriend (35) en die kennen we allemaal

sep 16, 11:08

Voor Els uit het populaire programma B&B Vol Liefde liep het avontuur niet zoals gehoopt. Ze had dolgraag het hart van Robert Jan veroverd, maar die koos uiteindelijk voor Suzanne. Toch hoeven we niet...

tltzeidl

Te land, Ter Zee en In de lucht-kijkers doen een zeer opvallende ontdekking

sep 16, 9:35

Het populaire televisieprogramma Te Land, Ter Zee en In de lucht is helemaal terug van weggeweest. We zijn drie afleveringen onderweg en kijkers zitten massaal voor de buis. En kijkers hebben een opva...

peter bb vol liefde

B&B-Peter besluit eerlijk te zijn: ''Dit was gespeeld''

sep 15, 20:59

Voor Peter uit B&B Vol Liefde heeft zijn deelname niet geresulteerd in het vinden van liefde. Hij wilde Iris graag voor zich winnen, maar die missie faalde. Ook met Malgosia werd het niets. Peter biec...

action

Hulpdiensten met spoed naar Action: ''Dit is niet te bevatten''

sep 15, 20:21

Zeer heftig nieuws vanuit Nieuwerkerk aan de IJssel. Daar is gisteren een man met zijn scootmobiel van een roltrap in een Action gereden. De man ligt zwaargewond in het ziekenhuis, zo meldt het AD op...