Memphis laat zweetband personaliseren: dit staat er nu op

Sport
door Roland
zaterdag, 15 juni 2024 om 17:00
memphis
Oranje-voetballer Memphis Depay kreeg veel kritiek omdat hij de afgelopen twee wedstrijden op het veld stond met een zweetband om zijn hoofd. Hoewel bondscoach Ronald Koeman er niet van gediend is, heeft Memphis nu besloten de band ook nog te laten personaliseren.

Memphis Depay zweetband

Tegen Canada verscheen Memphis ineens met een zweetband om zijn hoofd op het veld. Veel mensen vonden het schandalig, hoewel hij in feite niets verkeerd doet.
Bondscoach Ronald Koeman wist nergens van. Tijdens de persconferentie na afloop liet hij zich ontvallen niet graag verrast te worden. Blij was hij er niet mee, maar hij wist nog niet of hij Memphis zou gaan aanspreken op de opvallende accessoire.
Tegen IJsland had Memphis de band gewoon opnieuw om, waaruit opgemerkt kan worden dat Koeman het niet zo erg vond allemaal. Fans vonden het minder leuk.

Gepersonaliseerd

En dan nu het nieuws, want Memphis heeft besloten een stapje verder te gaan. Was op de band eerst het logo van sponsor Adidas te zien (Nederland wordt gesponsord door Nike), nu heeft de internation besloten om zijn zweetband te laten personaliseren.
Dat heeft ESPN ontdenkt op basis van beelden van de afsluitende training voor het duel van morgen tegen de Polen.
Memphis heeft zijn eigen band laten ontwerpen, waar met gouden letters het rugnummer 10 in gemaak is. En dat roept weer een hoop reactie op.

Zweetband populair

Hart van Nederland heeft ondertussen rondvraag gedaan bij winkels, en wat blijkt? De verkoop van bandjes is fors gestegen. En dat is toch mooi.

Poll

NET BINNEN

louis van gaal

Zieke Louis van Gaal spreekt over zeer moeilijke tijd

jun 28, 20:58

Bijna vier jaar geleden liet Louis van Gaal weten dat er een agressieve vorm van prostaatkanker bij hem was ontdekt. De voormalig coach van onder meer Oranje, vertelt tegen de Spaanse sportwebsite AS...

nguemo

Bekende voetballer omgekomen bij zwaar ongeluk

jun 28, 17:51

De voetbalwereld verkeert in shock. Zojuist is bekend geworden dat Landry Nguemo is omgekomen bij een zeer zwaar auto-ongeluk. Onder het rouwbericht van de Afrikaanse voetbalbond wordt komen ontzetten...

baba vanga

Opnieuw voorspelling Baba Vanga uitgekomen: ''Dit is zo eng''

jun 28, 14:39

Ondanks dat Baba Vanga al jaren geleden naar het hiernamaals is vertrokken, leven haar voorspellingen voort. De Bulgaarse helderziende had er ook een aantal voor 2024 klaarstaan. Daarvan is er nu opni...

jim bakkum

'Jim Bakkum op ontmoetingsplek in de bosjes voor plezier met mannen'

jun 28, 11:21

Jim Bakkum heeft de uitstraling van de perfecte familieman. Tamara Elbaz haalt die bewering echter hard onderuit. Zij wacht nog steeds op het moment dat Jim 'uit de kast' komt. Ook gooit ze een verdac...