Memphis laat zweetband personaliseren: dit staat er nu op

Sport
door Roland
zaterdag, 15 juni 2024 om 17:00
memphis
Oranje-voetballer Memphis Depay kreeg veel kritiek omdat hij de afgelopen twee wedstrijden op het veld stond met een zweetband om zijn hoofd. Hoewel bondscoach Ronald Koeman er niet van gediend is, heeft Memphis nu besloten de band ook nog te laten personaliseren.

Memphis Depay zweetband

Tegen Canada verscheen Memphis ineens met een zweetband om zijn hoofd op het veld. Veel mensen vonden het schandalig, hoewel hij in feite niets verkeerd doet.
Bondscoach Ronald Koeman wist nergens van. Tijdens de persconferentie na afloop liet hij zich ontvallen niet graag verrast te worden. Blij was hij er niet mee, maar hij wist nog niet of hij Memphis zou gaan aanspreken op de opvallende accessoire.
Tegen IJsland had Memphis de band gewoon opnieuw om, waaruit opgemerkt kan worden dat Koeman het niet zo erg vond allemaal. Fans vonden het minder leuk.

Gepersonaliseerd

En dan nu het nieuws, want Memphis heeft besloten een stapje verder te gaan. Was op de band eerst het logo van sponsor Adidas te zien (Nederland wordt gesponsord door Nike), nu heeft de internation besloten om zijn zweetband te laten personaliseren.
Dat heeft ESPN ontdenkt op basis van beelden van de afsluitende training voor het duel van morgen tegen de Polen.
Memphis heeft zijn eigen band laten ontwerpen, waar met gouden letters het rugnummer 10 in gemaak is. En dat roept weer een hoop reactie op.

Zweetband populair

Hart van Nederland heeft ondertussen rondvraag gedaan bij winkels, en wat blijkt? De verkoop van bandjes is fors gestegen. En dat is toch mooi.

Poll

NET BINNEN

bibi

Waylon en Bibi maken naam bekend van zoontje: ''Wat doe je je kind aan?''

jul 23, 10:33

Babynieuws uit het BN'er-landschap. Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman hebben hun derde kind verwelkomd en delen de beelden hiervan op Instagram. Aansluitend maken ze de naam bekend van hun zoontje...

velde

Oranje-international vergrijpt zich aan meisje van 12

jul 23, 10:08

Over drie dagen beginnen de Olympische Spelen van 2024 van Parijs. Een van de atleten die daar zijn opwachting zal maken, is Steven van de Velde. De beachvolleyballer zal aanstaande zondag in actie ko...

maik de boer

Vriend Maik de Boer blijkt al maanden geleden te zijn overleden

jul 22, 21:04

Een opmerkelijk bericht van Maik de Boer. De stylist heeft vandaag een droevig bericht gedeeld. Hij is er vandaag achter gekomen dat een van zijn beste vrienden al maanden geleden overleden is. Dat wi...

mark gillis

Familie Gillis deelt langverwacht nieuws over Mark

jul 22, 19:42

De familie Gillis heeft vandaag een belangrijke update gegeven over de situatie van Mark. Tegen Shownieuws vertellen ze dat Mark de intensive care eindelijk heeft mogen verlaten. En dat is erg goed ni...