Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

Sport
door Roland
vrijdag, 12 april 2024 om 21:49
zandvoort
Goed nieuws! Het Formula One Management heeft vandaag de nieuwe kalender voor het volgende seizoen openbaar gemaakt. Nederlandse oogjes speuren natuurlijk direct naar de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Die vindt plaats op zondag 31 augustus 2025.

Grand Prix Zandvoort 2025

In een persbericht laat Jan Lammers, de sportief directeur van de Dutch Grand Prix, al begonnen te zijn met de voorbereidingen voor dit jaar. ''Dat ziet er veelbelovend uit.'' De Grote Prijs van Nederland staat dit jaar voor 25 augustus gepland. Zes dagen eerder dus.
''Ondertussen staan we met Formula One in Zandvoort goed op de kaart. We zijn blij met de datum voor 2025'', aldus Lammers.

Zomervakantie

De burgemeester van Zandvoort, David Moolenburgh, is eveneens in zijn nopjes met de datum van 2025. ''We zijn verheugd om dan ook de koningsklasse van de autosport weer in ons dorp te mogen ontvangen'', aldus de burgervader.
Extra mooi is dat de datum 31 augustus naadloos aansluit op de zomervakantie. ''Daardoor wordt ons seizoen verlengd'', zo vertelt Moolenburgh.

Illegale kaartjes

Dit jaar kun je Max dus op 25 augustus bewonderen in Zandvoort. Traditiegetrouw willen duizenden fans naar Zandvoort komen. Dat zorgt ervoor dat de ticketprijzen op de zwarte markt flink oplopen. Omroep PowNed is meermaals naar Zandvoort gegaan.
Hier legden zij feilloos bloot hoe profiteurs valse tickets, of kaartjes tegen woekerprijzen verkopen. Een tip van ons: koop ze niet.

Uitzendrechten F1

Op het moment van schrijven is het nog niet bekend wie de F1 uitzendrechten gaat bemachtigen. Voor de GP in Zandvoort maakt dat ook niets uit.
Kun jij onverhoopt niet live in Zandvoort kijken, of zit je liever thuis op de bank? Geen probleem. De NOS zendt de F1 in Zandvoort namelijk uit voor heel Nederland. Een ViaPlay-abonnement is voor deze race niet nodig. Op zondag 25 augustus dus. Lekker!

NET BINNEN

boeruhh

PSV-fan die hand verliest door cobra blijkt een hele bekende

mei 05, 21:06
kaars

Wereldberoemde acteur plotseling overleden: ''Dit is zo onwerkelijk''

mei 05, 19:55
marc overmars

Vreselijk nieuws over Marc Overmars: ''Het gaat niet goed''

mei 05, 16:18
politie de dam 4 mei

Bekende rapper met grof geweld opgepakt in huis van zijn ouders

mei 05, 10:00