Oranje-kijkers gaan helemaal los over Memphis, en zeggen allemaal hetzelfde

Sport
door Roland
zondag, 16 juni 2024 om 18:11
memphis
Oranje-international Memphis Depay blijft de tongen losmaken. Althans, de witte band om zijn knikker. In de wedstrijd tegen Polen had hij een gepersonaliseerde band om zijn hoofd. Met gouden letters had hij er nummer 10 in laten zetten. Kijkers gaan los.

'Popie Jopie'

Op social media is de voetballer de kop van jut. Het gaat weer om de zweetband die hij op heeft, maar ook zijn dramatische spel roept irritatie op.
Iemand schrijft: ''Weet je wat? Pleur hem er maar uit.'' Een ander noemt het 'de grote Depay-show. ''Hij is meer bezig met hoe hij in beeld komt, wanneer hij de bal heeft.'' Ook andere kijkers irriteren zich mateloos aan hem. Een Twitteraar noemt hem zelfs een 'aandachtsgeile popie jopie'.
Speciaal voor de gelegenheid had Memphis ook achterop de band iets laten afdrukken. Daar staat 'who cares'.

Polen - Nederland

Het Nederlands Elftal won uiteindelijk met de hakken over de sloot van Polen: 1-2. In de eerste helft kwam de equipe van Ronald Koeman knullig op achterstand.
Cody Gakpo trok de stand echter al snel gelijk. Daarna leek er weinig meer te lukken. Kansen waren er genoeg, maar de Poolse keeper toonde zich een uitblinker in het team dat het zonder superspits Robert Lewandowski moest stellen.
In de 81e minuut kwam supersub Wout Weghorst binnen de lijnen. Twee minuten later ramde hij de 1-2 tegen het net. En daar bleef het bij.
(Tekst gaat verder onder de poll)

Poll

Reacties

Onderstaand wat reacties van kijkers die zich flink hebben gestoord aan Memphis Depay. Ben jij het eens met de ophef, of juist niet? Laat het weten in de reacties!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...