Oranje-kijkers gaan helemaal los over Memphis, en zeggen allemaal hetzelfde

Sport
door Roland
zondag, 16 juni 2024 om 18:11
memphis
Oranje-international Memphis Depay blijft de tongen losmaken. Althans, de witte band om zijn knikker. In de wedstrijd tegen Polen had hij een gepersonaliseerde band om zijn hoofd. Met gouden letters had hij er nummer 10 in laten zetten. Kijkers gaan los.

'Popie Jopie'

Op social media is de voetballer de kop van jut. Het gaat weer om de zweetband die hij op heeft, maar ook zijn dramatische spel roept irritatie op.
Iemand schrijft: ''Weet je wat? Pleur hem er maar uit.'' Een ander noemt het 'de grote Depay-show. ''Hij is meer bezig met hoe hij in beeld komt, wanneer hij de bal heeft.'' Ook andere kijkers irriteren zich mateloos aan hem. Een Twitteraar noemt hem zelfs een 'aandachtsgeile popie jopie'.
Speciaal voor de gelegenheid had Memphis ook achterop de band iets laten afdrukken. Daar staat 'who cares'.

Polen - Nederland

Het Nederlands Elftal won uiteindelijk met de hakken over de sloot van Polen: 1-2. In de eerste helft kwam de equipe van Ronald Koeman knullig op achterstand.
Cody Gakpo trok de stand echter al snel gelijk. Daarna leek er weinig meer te lukken. Kansen waren er genoeg, maar de Poolse keeper toonde zich een uitblinker in het team dat het zonder superspits Robert Lewandowski moest stellen.
In de 81e minuut kwam supersub Wout Weghorst binnen de lijnen. Twee minuten later ramde hij de 1-2 tegen het net. En daar bleef het bij.
(Tekst gaat verder onder de poll)

Poll

Reacties

Onderstaand wat reacties van kijkers die zich flink hebben gestoord aan Memphis Depay. Ben jij het eens met de ophef, of juist niet? Laat het weten in de reacties!

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

frans bauer

Frans deelt de echte reden waarom ze stoppen met De Bauers

jun 26, 13:57

De realityserie De Bauers was een regelrechte kaskraker. Maar tot groot verdriet van trouwe kijkers, komt er geen vervolg. Waarom eigenlijk niet? Niemand minder dan de hoofdpersoon, Frans Bauer, gaf g...

brian brobbey

'Brian Brobbey randt vrouw aan en stuurt haar zeer dwingend bericht'

jun 26, 11:00

Brian Brobbey lijkt de pineut. De Ajax-speler wordt beticht van onzedelijke handelingen bij een vrouw, die daar geen toestemming voor had gegeven. De dame in kwestie onthult wat Brobbey bij haar gedaa...

depay

Memphis weet waarom Oranje zo slecht speelt: ''Ja, dat is het gewoon''

jun 26, 9:39

Gisteren speelde het Nederlands Elftal het derde en laatste groepsduel op het EK in Duitsland. Dat verliep desastreus. In plaats van overtuigend door te stoten als groepswinnaar, is Oranje derde gewor...

leontine ruiters

Vreselijk nieuws: Leontine Ruiters is ernstig ziek

jun 26, 8:57

Alsof de familie Borsato nog niet door genoeg ellende heengaat, maakt Leontine Ruiters bekend dat ze te horen heeft gekregen dat ze kanker heeft. Volgens Leontine gaat het om huidkanker. Ze moet behan...