Oranjefans helemaal klaar met één speler: ''Meteen wisselen''

Sport
door Roland
dinsdag, 02 juli 2024 om 18:24
depaytje
Het Nederlands Elftal speelt momenteel in de achtste finale van het EK tegen Roemenië. Bij rust staan we met 0-1 voor, maar er is één speler die volgens veel fans uit de toon valt. Hoe kan het ook anders: Memphis Depay. 

Cody Gakpo doet het!

In de eerste tien minuten werd Oranje ver teruggeduwd door de Roemenen. Veel fans vreesden voor het ergste, maar dat kwam gelukkig niet uit.
Sterker nog, in de twintigste minuut begon Cody Gakpo aan een dribbel. Een Roemeen met blauw haar kon het allemaal niet meer bijbenen en keek verdwaasd naar de flitsende  bewegingen van de behendige rechtsbuiten, die zijn solo bekroonde met een schitterende goal.
Daarmee was het verzet van de Roemenen meteen gebroken. In het restant van de eerste helft domineerde de ploeg van Ronald Koeman.

Depay wisselen

Iemand die opnieuw niet lekker in de wedstrijd zit is Memphis Depay. Hij grossierde in balverlies en mikte elke corner op het hoofd van een Roemeen. Ook staat hij voortdurend op de verkeerde plek. Het is duidelijk dat hij het helemaal kwijt is.
Fans vinden het welletjes geweest en vragen om een wissel. Het zal je niet verbazen, maar Wout Weghorst is degene die hem zou moeten vervangen.
Onderstaand wat reacties van Oranje-kijkers, waarvan sommigen bepaald niet mild zijn voor de transfervrije spits:

Poll

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

NET BINNEN

steenrijk straatarm

Steenrijk, Straatarm-kijkers gaan helemaal los: ''Dit is niet normaal''

okt 23, 21:18

Woensdagavond en dat betekent een nieuwe aflevering van het programma Steenrijk, Straatarm. We zien hoe de rijke Mark en Sjoukje uit Hindeloopen een week van leven ruilen met de minderbedeelde Rosita...

joost klein

Joost Klein trekt de stekker eruit en wil nooit meer meedoen aan Eurovisie

okt 23, 18:34

Joost Klein wil niet meer meedoen aan het Eurovisiesongfestival. De artiest is bij Jinek voor het eerst naar buiten getreden over zijn diskwalificatie bij de editie van dit jaar. Hij heeft hier 'veel...

frans bauer

Frans Bauer reageert op overspel-geruchten en is eerlijk

okt 23, 13:08

Frans Bauer is natuurlijk een van de meest geliefde BN'ers. Je hoort eigenlijk nooit iets negatiefs over de zanger van het levenslied, al doken er onlangs toch wat geruchten op. Zijn kinderen zouden v...

maxime meiland uitkering

Maxime neemt langverwacht besluit, wil niet meer verder

okt 23, 11:20

Bijna iedereen in Nederland kent de familie Meiland wel. Hun realityprogramma's worden nog steeds goed bekeken, maar Maxime wil eigenlijk geen BN'er meer zijn. Dat onthult ze in haar podcast Maxime's...