Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

Sport
door Roland
vrijdag, 21 juni 2024 om 22:37
nedfra
Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan onze kant? Op X is men unaniem: Memphis Depay.

Memphis afgemaakt

Er was natuurlijk al veel te doen om Memphis en dat had alles te maken met het feit dat hij rondloopt met een zweetband om zijn knikker.
Hij heeft compleet schijt aan wat andere mensen daar van vinden. Op de achterkant van de band staat de tekst 'Who Cares' gedrukt. Ook bracht hij vanmorgen een rap uit met Akwasi, getiteld 'Bedankt Voor Je Mening'. Voor veel mensen een bron van irritatie.
Dan zou je natuurlijk kunnen zeggen: als hij scoort hoor je er niemand over. Dat klopt, maar Depay scoort niet. In twee duels heeft hij geen goal gemaakt.
En dan gaan mensen vanzelfsprekend wijzen op randzaken. Helemaal omdat Memphis volgens velen toch wel de grote vedette is.

Koeman krijgt flinke kritiek

Fans zijn inmiddels van mening dat Ronald Koeman de enige nog is die iets ziet in de kwaliteiten van Memphis. Op X werd vol onbegrip gereageerd toen Xavi Simons, die ook belabberd speelde maar nog wel leek te scoren, naar de kant werd gehaald.
Enkele minuten later verdween Depay dan toch. Hij werd vervangen voor Weghorst. Op social media zijn fans helemaal klaar met Depay. Reacties onderstaand:

Poll

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

En wat doet die coach van Oranje eigenlijk, behalve volharden in z'n gelijk met die verkeerde opstelling?

Wierd Duk ܦܝܪܬ ܕܘܟ
Wierd Duk ܦܝܪܬ ܕܘܟ
@wierdduk

Ik ben maar een leek, maar wie legt mij uit wat Depay aan het doen is? Als je op hem let doet hij óf niets, of hij doet iets simpels fout. #nedfra

0
Reply

Genoeg aan gelijkspel

Het gelijkspel tegen Frankrijk is niet heel slecht. Polen is uitgeschakeld en Oranje heeft tegen Oostenrijk nu genoeg aan een gelijkspel om door te gaan.
Ook de Fransen hoeven slechts gelijk te spelen tegen het al uitgeschakelde Polen. Sluiten we dus af met iets positiefs.

NET BINNEN

freriks

De Slimste Mens-kijkers klaar met één deelnemer

jul 23, 21:49

Toekomstig De slimste mens-presentator Herman van der Zandt is dit seizoen kandidaat van deze populaire televisiequiz. Herman was vanavond ook weer te zien, net als Fay Lovsky. De zangeres is echter n...

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...