Oranjefans zijn er helemaal klaar mee: ''Nooit meer opstellen''

Sport
door Roland
vrijdag, 21 juni 2024 om 22:37
nedfra
Nederland speelde vanavond het tweede EK-duel. In groep D was Frankrijk de tegenstander. Vooraf waren de verwachtingen hoog, maar daar kwam eigenlijk helemaal niets van terecht. De slechtste man aan onze kant? Op X is men unaniem: Memphis Depay.

Memphis afgemaakt

Er was natuurlijk al veel te doen om Memphis en dat had alles te maken met het feit dat hij rondloopt met een zweetband om zijn knikker.
Hij heeft compleet schijt aan wat andere mensen daar van vinden. Op de achterkant van de band staat de tekst 'Who Cares' gedrukt. Ook bracht hij vanmorgen een rap uit met Akwasi, getiteld 'Bedankt Voor Je Mening'. Voor veel mensen een bron van irritatie.
Dan zou je natuurlijk kunnen zeggen: als hij scoort hoor je er niemand over. Dat klopt, maar Depay scoort niet. In twee duels heeft hij geen goal gemaakt.
En dan gaan mensen vanzelfsprekend wijzen op randzaken. Helemaal omdat Memphis volgens velen toch wel de grote vedette is.

Koeman krijgt flinke kritiek

Fans zijn inmiddels van mening dat Ronald Koeman de enige nog is die iets ziet in de kwaliteiten van Memphis. Op X werd vol onbegrip gereageerd toen Xavi Simons, die ook belabberd speelde maar nog wel leek te scoren, naar de kant werd gehaald.
Enkele minuten later verdween Depay dan toch. Hij werd vervangen voor Weghorst. Op social media zijn fans helemaal klaar met Depay. Reacties onderstaand:

Poll

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

En wat doet die coach van Oranje eigenlijk, behalve volharden in z'n gelijk met die verkeerde opstelling?

Wierd Duk ܦܝܪܬ ܕܘܟ
Wierd Duk ܦܝܪܬ ܕܘܟ
@wierdduk

Ik ben maar een leek, maar wie legt mij uit wat Depay aan het doen is? Als je op hem let doet hij óf niets, of hij doet iets simpels fout. #nedfra

0
Reply

Genoeg aan gelijkspel

Het gelijkspel tegen Frankrijk is niet heel slecht. Polen is uitgeschakeld en Oranje heeft tegen Oostenrijk nu genoeg aan een gelijkspel om door te gaan.
Ook de Fransen hoeven slechts gelijk te spelen tegen het al uitgeschakelde Polen. Sluiten we dus af met iets positiefs.

NET BINNEN

amalia

Amalia heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende prins

jul 03, 20:23

Onze kroonprinses Amalia (20) heeft een nieuwe vriend. Althans, nieuw is hij niet helemaal maar waar er eerst geruchten gingen over de twee is er nu nieuwe informatie naar buiten gekomen. De man die A...

marco borsato

Marco in het openbaar gespot: zo ziet hij er nu uit

jul 03, 15:11

Drie maanden geleden besloot weekblad Story enkele foto's van een flink aangekomen Marco Borsato op de voorpagina te knallen. Dat maakte behoorlijk wat los. Nu heeft het weekblad hem weer gespot, en o...

regen

Waterkoude dag vandaag, vanmiddag noodweer op komst

jul 03, 10:47

Vandaag belooft een echte herfstdag te worden als we kijken naar de vooruitzichten. De temperatuur ligt laag voor de tijd van het jaar, en vanmiddag komt het met bakken uit de hemel. Meteoroloog Jordi...

marianne timmer

Marianne Timmer heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

jul 03, 9:32

Het had er eventjes alle schijn van dat Harry Mens en Marianne Timmer het nieuwste showbizzkoppel van ons land waren. Dat bleek niet het geval. En nu hoeft de bejaarde Business Class-presentator al he...