Oranjekijkers worden helemaal gek: ''WISSELEN die gozer''

Sport
door Roland
zaterdag, 06 juli 2024 om 21:37
turkey
Nederland speelt momenteel in de kwartfinale van het EK in Duitsland tegen Turkije. Het spel is van zeer bedroevend niveau, en Turkije staat bij rust met 0-1 voor. Oranjekijkers slachten zo'n beetje het hele team af, maar willen dat een speler gewisseld wordt.

Nederland - Turkije

Vooraf dachten de bookmakers dat Turkije geen schijn van kans zou hebben tegen Oranje. Na een prima match tegen Roemenië, was het vertrouwen groot.
De Turken, die drie belangrijke spelers missen, komen prima voor de dag. Nederland krijgt nauwelijks kansen en lijkt zich geen raad te weten met het felle spel van Turkije. Die zijn ook niet van hoog niveau, maar strijden wel voor elke meter.
Elke tweede bal komt terecht bij een Turk en de Oranjespelers hobbelen er maar een beetje achteraan. Zelfs Cody Gakpo, toch wel de grote man aan onze kant, komt er niet doorheen.

Xavi Simons

Turkije overklast ons momenteel gewoon. Het hele team speelt bedroevend, maar fans richten hun pijlen op Xavi Simons.
Die mag overigens blij zijn dat hij nog op het veld staat. Na een half uur ging hij bovenop een enkel staan van een Turkse speler en kreeg slechts geel.
Turkse fans lichten het moment massaal uit en vinden het een rode kaart. Enfin, hij staat er nog in maar als het aan de fans van Oranje ligt niet meer voor lang. Zij willen dat Koeman ingrijpt en hem naar de kant haalt. Ook Steven Bergwijn mag inpakken van de fans.

Poll

NET BINNEN

frank dane

Frank Dane maakt bekend waarom hij al weken niet op de radio is

jul 24, 18:30

Frank Dane was al een paar weken afwezig bij Radio 583. Tot nu toe wist niemand wat er exact aan de hand is. De diskjockey heeft nu zelf een eind gemaakt aan alle speculaties. Op Instagram meldt hij d...

kaarsjes

Bekende realityster (27) dood gevonden in huis

jul 24, 12:12

Een zeer triest bericht. De bekende realityster Autumn (Oxley) Crittendon, die je kunt kennen uit de populaire MTV-show '16 and Pregnant', is op 27-jarige leeftijd overleden. De politie onderzoekt haa...

zomer

Monsterhitte keert terug: Op deze dagen wordt het snikheet

jul 24, 11:57

Heerlijk nieuws voor Nederlanders die vakantie vieren in eigen land. We moeten nog een paar dagen door de zure appel heen bijten, maar vanaf aanstaande zondag keert de zomer in vol ornaat terug in ons...

bastiaan

MAFS-Bastiaan deelt vreselijk verdriet: ''Het is niet anders''

jul 24, 11:11

Het zit niet mee voor Bastiaan, die je kunt kennen uit het meest recente seizoen van MAFS (Married at First Sight). Begin deze maand maakte hij wereldkundig een nieuwe vriendin te hebben, maar de roma...