Oranjekijkers worden helemaal gek: ''WISSELEN die gozer''

Sport
door Roland
zaterdag, 06 juli 2024 om 21:37
turkey
Nederland speelt momenteel in de kwartfinale van het EK in Duitsland tegen Turkije. Het spel is van zeer bedroevend niveau, en Turkije staat bij rust met 0-1 voor. Oranjekijkers slachten zo'n beetje het hele team af, maar willen dat een speler gewisseld wordt.

Nederland - Turkije

Vooraf dachten de bookmakers dat Turkije geen schijn van kans zou hebben tegen Oranje. Na een prima match tegen Roemenië, was het vertrouwen groot.
De Turken, die drie belangrijke spelers missen, komen prima voor de dag. Nederland krijgt nauwelijks kansen en lijkt zich geen raad te weten met het felle spel van Turkije. Die zijn ook niet van hoog niveau, maar strijden wel voor elke meter.
Elke tweede bal komt terecht bij een Turk en de Oranjespelers hobbelen er maar een beetje achteraan. Zelfs Cody Gakpo, toch wel de grote man aan onze kant, komt er niet doorheen.

Xavi Simons

Turkije overklast ons momenteel gewoon. Het hele team speelt bedroevend, maar fans richten hun pijlen op Xavi Simons.
Die mag overigens blij zijn dat hij nog op het veld staat. Na een half uur ging hij bovenop een enkel staan van een Turkse speler en kreeg slechts geel.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Turkse fans lichten het moment massaal uit en vinden het een rode kaart. Enfin, hij staat er nog in maar als het aan de fans van Oranje ligt niet meer voor lang. Zij willen dat Koeman ingrijpt en hem naar de kant haalt. Ook Steven Bergwijn mag inpakken van de fans.

Poll

NET BINNEN

frans bauer

Frans Bauer reageert op overspel-geruchten en is eerlijk

okt 23, 13:08

Frans Bauer is natuurlijk een van de meest geliefde BN'ers. Je hoort eigenlijk nooit iets negatiefs over de zanger van het levenslied, al doken er onlangs toch wat geruchten op. Zijn kinderen zouden v...

maxime meiland uitkering

Maxime neemt langverwacht besluit, wil niet meer verder

okt 23, 11:20

Bijna iedereen in Nederland kent de familie Meiland wel. Hun realityprogramma's worden nog steeds goed bekeken, maar Maxime wil eigenlijk geen BN'er meer zijn. Dat onthult ze in haar podcast Maxime's...

rose 1313199 1280

Beroemde acteur (68) totaal onverwachts overleden

okt 23, 10:14

Hollywood verkeert in diepe rouw. De bekende Baywatch-acteur Michael Newman is namelijk onverwacht overleden aan 'complicaties aan zijn hart'. Dat schrijft het Amerikaanse magazine People. Newman is 6...

bwm mooi

Dikke huizen en dikke auto’s: waar doen de BN’ers het van?

okt 23, 9:51

In Nederland leven heel wat bekende personen, ook wel BN’ers genoemd. Deze BN’ers zijn bekend geworden van onder andere televisie, radio of vanwege hun carrière. Ook wonen ze vaak in de dikste huizen...