Oranjekijkers zeggen allemaal hetzelfde: Dit is onze beste speler

Sport
door Roland
dinsdag, 02 juli 2024 om 19:36
gakpo
Het Nederlands Elftal is erin geslaagd om de kwartfinale van het EK voetbal te bereiken. Tegen Roemenië werd het 0-3. Oranje kreeg kans op kans maar de bal wilde er niet vaker dan drie keer in. Kijkers zijn in opperbeste stemming en benoemen de beste speler.

Oranje verzuimt uit te halen

Nederland hoefde niet eens geweldig te spelen. Het arme Roemenië deed wat het kon, maar kan er weinig aan doen dat ze het niveau van een hoofdklasser hebben.
Je hebt het gevoel dat als Oranje echt zou hebben aangezet en de kansen had afgemaakt, dat het makkelijk 0-8 zou hebben kunnen worden. Dat gebeurde jammer genoeg niet, want dat had onze boys een flinke boost kunnen geven.
De veelbesproken Memphis speelde wederom geen gelukkige wedstrijd. Hij leed vaak balverlies en trapte elke corner verkeerd.
Aan de lichaamstaal van Memphis zie je dat hij zo graag wil. Bij elke gemiste kans lijkt het erger te worden. Hij werd uiteindelijk pas in de 92e minuut gewisseld.

Veerman

Iemand die een ijzersterke wedstrijd speelde, was Jerdy Schouten. Mensen begrepen dan ook niet waarom hij werd gewisseld voor Joey Veerman.
Wellicht gunde Koeman hem eerherstel, nadat Veerman finaal door het ijs was gezakt tegen Oostenrijk. Bijna was Veerman overigens nog trefzeker. Kort na zijn invalbeurt schoot hij maar net naast.

Cody Gakpo

De man of the match was zonder twijfel Cody Gakpo. Hij maakte in de 20e minuut niet alleen de openingsgoal, maar bereidde ook de 0-2 voor. Hij knokte zich langs een oostblokker, hield de bal binnen en bediende Malen. Die hoefde hem alleen maar binnen te lopen.
Kijkers zijn unaniem: Code Gakpo is onze beste speler tijdens dit EK. Met zijn goal van vandaag komt hij op 3, en dat is hartstikke prima.

Poll

NET BINNEN

kroesje

Ajax staat op omvallen: ''Voortbestaan is niet zeker''

jul 05, 16:12

Ajax staat er financieel gezien uitermate beroerd voor. Het is zelfs zo erg, dat wanneer er nu geen heftige maatregelen worden genomen, het voortbestaan van de club in gevaar komt. Dat meldt de Telegr...

ronald koeman

Opstelling Oranje nu al uitgelekt: ''Dit zijn de ideale elf''

jul 05, 12:24

Morgen speelt Oranje in de kwartfinale van het Europees Kampioenschap tegen Turkije. Het vertrouwen is groot in Nederland na de simpele zege op de enthousiaste Roemenen. En Turkije? Dat moet niet zo l...

katja schuurman

Katja Schuurman trekt doorschijnend lingeriesetje aan, volgers gaan los

jul 05, 11:53

Katja Schuurman (49) lanceert haar eigen lingerielijn. En hoe kun je ondergoed nu beter promoten door er zelf in te poseren? Juist ja. Op Instagram maakt Katja de tongen los, door een foto te posten w...

harde wind op het strand

Meteorologen waarschuwen voor horrorstorm: Dit wordt er verwacht

jul 05, 8:47

Het Koninklijk Nederlands Meetinstituut (KNMI) heeft bedroevend nieuws voor ons. Morgen (zaterdag) zal het namelijk flink gaan stormen. Het weerinstituut neemt geen halve maatregelen en kondigt code g...