Oranjekijkers zeggen allemaal hetzelfde: Dit is onze beste speler

Sport
door Roland
dinsdag, 02 juli 2024 om 19:36
gakpo
Het Nederlands Elftal is erin geslaagd om de kwartfinale van het EK voetbal te bereiken. Tegen Roemenië werd het 0-3. Oranje kreeg kans op kans maar de bal wilde er niet vaker dan drie keer in. Kijkers zijn in opperbeste stemming en benoemen de beste speler.

Oranje verzuimt uit te halen

Nederland hoefde niet eens geweldig te spelen. Het arme Roemenië deed wat het kon, maar kan er weinig aan doen dat ze het niveau van een hoofdklasser hebben.
Je hebt het gevoel dat als Oranje echt zou hebben aangezet en de kansen had afgemaakt, dat het makkelijk 0-8 zou hebben kunnen worden. Dat gebeurde jammer genoeg niet, want dat had onze boys een flinke boost kunnen geven.
De veelbesproken Memphis speelde wederom geen gelukkige wedstrijd. Hij leed vaak balverlies en trapte elke corner verkeerd.
Aan de lichaamstaal van Memphis zie je dat hij zo graag wil. Bij elke gemiste kans lijkt het erger te worden. Hij werd uiteindelijk pas in de 92e minuut gewisseld.

Veerman

Iemand die een ijzersterke wedstrijd speelde, was Jerdy Schouten. Mensen begrepen dan ook niet waarom hij werd gewisseld voor Joey Veerman.
Wellicht gunde Koeman hem eerherstel, nadat Veerman finaal door het ijs was gezakt tegen Oostenrijk. Bijna was Veerman overigens nog trefzeker. Kort na zijn invalbeurt schoot hij maar net naast.

Cody Gakpo

De man of the match was zonder twijfel Cody Gakpo. Hij maakte in de 20e minuut niet alleen de openingsgoal, maar bereidde ook de 0-2 voor. Hij knokte zich langs een oostblokker, hield de bal binnen en bediende Malen. Die hoefde hem alleen maar binnen te lopen.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Kijkers zijn unaniem: Code Gakpo is onze beste speler tijdens dit EK. Met zijn goal van vandaag komt hij op 3, en dat is hartstikke prima.

Poll

NET BINNEN

martien

'Martien heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende'

jul 23, 19:23

De roddelbladen en gerenommeerde nieuwswebsites koppen allemaal dat Martien Meiland openheid van zaken geeft over een 'geheime relatie'. Andere websites schrijven dat de realityster nu eindelijk een v...

hermanberghuis

Wie kent Herman uit Idols nog? Zo ziet hij er nu uit

jul 23, 19:16

Bijna iedereen kent Herman Berghuis uit Idols wel. Hij werd beroemd in Nederland door zijn deelname aan Idols in 2003, maar is inmiddels uit de spotlights verdwenen. Wij hebben voor je uitgezocht hoe...

carlo

Vader Carlo Boszhard met spoed opgenomen

jul 23, 19:03

Carlo Boszhard, die het afgelopen seizoen van Married At First Sight presenteerde, heeft schokkend nieuws gedeeld. In zijn column voor Televizier schrijft hij dat zijn vader in het ziekenhuis ligt en...

bibi

Waylon en Bibi maken naam bekend van zoontje: ''Wat doe je je kind aan?''

jul 23, 10:33

Babynieuws uit het BN'er-landschap. Waylon en zijn vriendin Bibi Breijman hebben hun derde kind verwelkomd en delen de beelden hiervan op Instagram. Aansluitend maken ze de naam bekend van hun zoontje...