Tanja Jess vindt vreemdgaan okee, als ze voor de rest maar ''fantastisch leven'' heeft
BNers

Tanja Jess vindt vreemdgaan okee, als ze voor de rest maar ”fantastisch leven” heeft

Tanja Jess en Charly Luske hebben een heftige tijd achter de rug. Eerst waren er demonen bij Charly, toen was het de transitie van hun oudste zoon en ondertussen moest ze ook heel vaak in de media verschijnen om overal verhaal van te doen.

En om in huilen uit de barsten, want dat gebeurt nog wel eens. Ook Charly blijkt overigens een emotionele jongen die zijn tranen op tv graag laat vloeien.

Maar goed, dat moeten ze lekker zelf weten. Morgen komt het tijdschrift Beau Monde uit en Tanja doet daarin wederom haar verhaal. Ditmaal gaat het over de relatie met Charlie. Want Jess blijkt uitstekend om te kunnen gaan met haar door demonen bezeten partner.

Sterke basis

“Als je honderd jaar samen bent, gooi je niet zomaar de handdoek in de ring.” Jess geeft aan geen idee te hebben wat de toekomst het stel zal brengen, maar spreekt van ”een team dat in verbinding staat met elkaar.” Heel spiritueel allemaal, maar het gaat erom dat de voormalig GTST-soapie er nog vertrouwen in heeft.

Vreemdgaan geen probleem

En dan volgt een opvallende uitspraak, want Tanja is niet zo van het stereotype ‘goede’ relatie. Monogamie is wat haar betreft niet zo belangrijk.

Ik heb liever een kerel die een keertje vreemdgaat, maar met wie ik een fantastisch leven heb, dan iemand die altijd trouw is, maar me niet respecteert of niet begrijpt.”

Uhm. Ok.