Leontine Borsato 0 1 screenshot
Entertainment

“Verbroken huwelijk tussen Marco en Leontine Borsato heeft hele andere reden”

De veelbesproken relatiebreuk tussen Marco en Leontine Borsato houdt de gemoederen al lang bezig. Toch is de reden van deze breuk anders dan de meeste mensen denken, aldus een anonieme bron tegen Story.

“Het was dit keer het besluit van Marco”

In 2021 beleefde hun liefde nog een opleving, maar na al het slechte nieuws wat daarna openbaar verscheen, ging dat alweer snel mis. Nog in datzelfde jaar kwam de eerste aangifte van misbruik aan het ligt. Daar bovenop kwam ook nog de rel rondom The voice of Holland.

Een van Marco’s meest dierbare vrienden liet begin deze zomer weten dat de zanger amper meer contact heeft met Leontine. Maar hoe komt dat? Volgens Yvonne Coldeweijer zou dat komen omdat Leontine momenteel een andere lover heeft.

Leontine Borsato 0 1 screenshot

Insider spreekt

Maar hoe zit het nou precies? Wat we in ieder geval weten is dat het koppel geen relatie meer met elkaar heeft: “Op zich klopt dat momenteel wel. Maar níét om de reden die veel mensen denken. Het is dit keer Marco geweest die Leontine heeft laten weten dat het beter is om even geen relatie te hebben.”

Blijkbaar was Marco degene die de relatie heeft beëindigd: “Hij wilde dat zij haar eigen leven zou kunnen leiden zonder dat ze overal en altijd word geconfronteerd met de beschuldiging die tegen hem is geuit. Het is feitelijk de ultieme vorm van liefde. Hij laat haar los, zodat ze met haar leven verder kan en hij zich in alle rust op de rechtszaak kan voorbereiden.”

Leontine geen nieuwe vriend

Het gerucht over de nieuwe lover van Leontine is dan ook niet weer, aldus de bron: “Leontine heeft geen nieuwe vriend. Dat ze zo straalt, is omdat ze het gevoel heeft dat ze aan een nieuw hoofdstuk in haar leven is begonnen.”