Voormalig Idols coach Henkjan Smits vind dat het nieuwste jurylid in The Voice, Glennis Grace, volledig de plank misslaat door de manier waarop ze op de kandidaten reageert.

Nieuwe Coach

En daarmee valt de kersverse coach van het talentenprogramma niet echt in de smaak. In haar debuut aflevering afgelopen vrijdag reageerde Glennis behoorlijk gemeen op de vals zingende Niene. Dat vond Henkjan Smits ook.

Volgens Smits vergeet Glennis Grace dat het programma niet om haar draait: “Ik vind dat Glennis de plank missloeg door zo in de war te zijn van een niet zo goed optreden. Je kunt ook zeggen, zoals Anouk ook deed, dat het gewoon niet goed is. Van: ‘Je bent door want Ali B heeft gedraaid en misschien ga je ons helemaal verpletteren. Ik denk het niet, maar wie weet, verras ons.’ Maar Glennis deed een beetje van: ‘Oh, ik ben helemaal in shock!’ Dan denk ik: nou, meisje, je bent gewoon aan het jureren.”

BEKIJK OOK:  The Harbour Club stopt de samenwerking met Glennis Grace na vechtpartij

Het is volgens Smits belangrijk dat je het niet allemaal op jezelf betrekt: “Anouk is hét jurylid daar. Ik vind haar heel goed. Ze legt meteen de vinger op de zere plek zonder het allemaal te omkleden met de mantel der liefde, maar ze betrekt het niet op zichzelf van: ‘Oh, ik ben helemaal in shock!’ Het is een nuanceverschil.”


Like it? Share with your friends!