Roy Donders moest gisteren met zijn vriendin Michelle naar het ziekenhuis. De worstenbroodjesliefhebber laat dat weten via Instagram. 

Maar wat is er precies aan de hand met zijn vriendin? De olijke Brabander laat aan Shownieuws weten wat de reden achter het bezoek aan het ziekenhuis is.

Suikerziekte

Michelle heeft suikerziekte en haar suikerwaardes blijken nogal te schommelen. Om die reden wordt de vriendin van de Stylist van het Zuiden soms even opgenomen, zodat er onderzoeken kunnen plaatsvinden. Roy kan iedereen geruststellen: voor de rest gaat het goed met zijn partner.

BEKIJK OOK:  Wilde katachtige weer teruggevonden na ontsnapping

Vriendin van Roy Donders opgenomen in het ziekenhuis

Begin maart maakte Roy Donders wereldkundig zijn hart te hebben verloren aan Michelle Bibi. Dit wekte nogal verbazing op bij een aantal mensen, omdat werd aangenomen dat Roy vooral van de mannenliefde is. Er doken daarom al snel geruchten op dat de relatie ‘nep’ zou zijn en dat het enkel zou gaan om de publiciteit.

Zus Rian is ‘heppie de peppie’

Maar of het nou om bekendheid, een kinderwens of echte liefde gaat, de zus van Roy is in ieder geval wél heel blij met Michelle als schoonzus. Ik ben zo heppie de peppie opgestaan weer. Er is een soort droom van mij in vervulling gegaan”, schreef Rian Donders op Instagram.

BEKIJK OOK:  (Foto’s) Harry Mens (75) slaat jonge blondine aan de haak: ‘’Hopelijk een blijvertje’’

”Ik wil helemaal niemand beledigen, maar ik vind het zo geweldig. Ik heb een schoonzus. Dat had toch niemand kunnen bedenken of verzinnen. Ik heb gewoon een schoonzus!”


Like it? Share with your friends!