Yvonne Coldeweijer bracht gisteravond het nieuws de wereld in dat Wesley Sneijder is gespot in het ziekenhuis in Nieuwegein. Hij zou op de eerste harthulp (CCU) hebben gelegen met ’thoracale pijnklachten’. Kort gezegd zou de ex-voetballer pijn in zijn borstkas hebben ervaren.

Wesley Sneijder op 'eerste harthulp' met pijn in borstkas

Coldeweijer meldt verder dat het niet bekend is of Wesley zelf naar het ziekenhuis is gegaan, of daar met een ambulance heengebracht is. Wel laat ze weten dat ook Yolanthe, Wesley’s ex, ook gezien is in hetzelfde ziekenhuis. Dat kan goed kloppen, want Yo verblijft op dit moment in Nederland.

BEKIJK OOK:  ZIEN: Andre Hazes en Wesley Sneijder betrokken bij vechtpartij in Amsterdam

Broer: ”Niets aan de hand”

Omdat er nergens in het nieuws melding wordt gemaakt van een mogelijke opname, heeft het juice-kanaal Reality. FBI de broer van Wesley, Rodney, gecontacteerd.

Rodney Sneijder laat via Instagram weten dat er ”niks aan de hand” is. Daarmee lijkt hij te insinueren dat het met de gezondheid van Wes wel goed zit (en gelukkig maar).

Wellicht dat Wesley even is langsgegaan voor een check nadat hij pijn in zijn borst voelde en dat uit onderzoek bleek dat er niets met hem aan de hand is.

BEKIJK OOK:  Wesley Sneijder reageert exclusief op liefdeshereniging met Yolanthe

Wesley Sneijder op 'eerste harthulp' met pijn in borstkas


Like it? Share with your friends!