De afgelopen weken is er vooral één persoon in het koningshuis regelmatig het onderwerp van de dag in de media. We hebben het natuurlijk over prinses Alexia. Het afgelopen jaar zijn er namelijk nogal wat foto’s en verhalen uitgelekt over onze prinses en vooral de laatste foto heeft voor veel discussies gezorgd.

Er was namelijk een foto van Alexia ergens op Instagram verspreidt waar ze pikante rode lingerie aan had. Het was een foto die eigenlijk nooit verspreidt had mogen worden maar dit is nu eenmaal gebeurt. Alexia had deze pikante kleding aan vanwege een schoolfeestje op haar school in Wales dat was georganiseerd door de lhbtiq-beweging. Het thema van het feestje was ‘Queer Week’.

BEKIJK OOK:  Nog meer privéfoto’s van Alexia in lingerie opgedoken

De bedoeling was dat iedereen zich tijdens dit feest kon kleding hoe hij of zij dat wilde en ook op deze manier zijn of haar sexualiteit naar buiten kon brengen, een logische verklaring dus aangezien Alexia een meisje is.

Willem Alexander en Máxima reageren

Willem Alexander en Máxima hebben inmiddels indirect gereageerd op het het hele fotodrama. Dit is via Marc van der Linden gegaan die natuurlijk flink wat mensen kent binnenin het Koningshuis. Volgens Mark denken Alexia, Willem en Máxima er zo over:

BEKIJK OOK:  Koningin Máxima onthult bijzondere wens van Amalia

“Alexia trekt zich niet zoveel aan van de uitgelekte beelden en dus de ophef. Zij wordt blijkbaar door haar ouders zo volwassen gezien, dat ze zelf kan bepalen of ze hier last van heeft of niet. Dit is wel raar. Willem-Alexander liet eerder nog weten dat ze het verschrikkelijk zou vinden als ze zo in het nieuws zou komen.”


Like it? Share with your friends!