ZIEN: 'Ali-B in verwarde toestand en alleen aangetroffen in Disneyland Parijs'
BNers

ZIEN: ‘Ali-B in verwarde toestand en alleen aangetroffen in Disneyland Parijs’

Ali B. houdt zich al tijdenlang (bewust?) gedeisd op sociale media. Eigenlijk al sinds het schandaal bij The Voice in het programma BOOS werd aangekaart.

Okee, hij ging na de onthullingen door (anonieme) dames dan wel direct op vakantie naar Dubai waar hij feestvierend en shoppend werd gespot, maar verder wacht hij de ontwikkelingen allemaal rustig af. Dat er aangiftes tegen hem liggen lijkt hem weinig te deren, iets dat ook al bleek uit een statement op zijn Instagram.

Ali B. in verwarde toestand aangetroffen

De rapper heeft dus duidelijk voor rust gekozen en wordt nauwelijks nog in het openbaar gespot. Roddelaccount Juice Channel heeft echter nieuws over het reilen en zeilen van Ali. Een ‘spion’ van het kanaal zag Ali gisteren namelijk lopen in Disneyland Parijs. En dat was een nogal vreemde gewaarwording.

Volgens de spion liep de rapper moederziel alleen door het park, waarbij hij er heel slecht uitzag. Volgers vonden hem daarnaast ook erg ‘verward’ overkomen. Het vermoeden bestaat dat Ali natuurlijk niet helemaal alleen naar het park gegaan, maar was hij er samen met zijn gezin. Onderstaande foto is van een flinke afstand gemaakt en we kunnen dus niet met zekerheid zeggen of Ali ook echt de draad kwijt was.

ZIEN: 'Ali-B in verwarde toestand en alleen aangetroffen in Disneyland Parijs'