De afgelopen jaren is Victor Mids door zijn programma Mindf*ck uitgegroeid tot een bekende Nederlander. De vraag die echter blijft opkomen is – in hoeverre is het programma echt? Er is een YouTube kanaal die denkt bewijs te hebben dat de show doorgestoken kaart is.

Succes

Het nieuwe seizoen van het populaire programma scoort gigantisch goed, en daar is Victor natuurlijk erg blij mee. Sterker nog, de afleveringen waarbij Nikkie de Jager en André Rieu te gast waren, werden bekeken door meer dan een miljoen mensen. Al sinds 2015 scoort het programma erg goed op de Nederlandse televisie. In 2017 won het programma zelfs een TV Beeld voor Beste Amusement.

BEKIJK OOK:  Henk Westbroek uit woedde richting supermarktketen – “Niet lief!”

Maar nu is het YouTube kanaal SlebsNL op onderzoek uitgegaan in hoeverre het programma ‘echt’ is. De eerste beelden komen uit 2017, en laten zien dat Victor ervoor zorgt dat een telefoon plotseling verandert in een nieuw model. Er is op de achtergrond echter te zien hoe de klok ineens 20 minuten verder staat. Wat is hier gebeurd?

En dit is slechts één video in een lange reeks. Wij hebben de beste voor je uitgekozen. Zijn de ‘gewone mensen’ die te zien zijn in de show gewoon hele goede acteurs? Beslis voor jezelf…

BEKIJK OOK:  Stefano Keizers loopt naakt het podium op