Lil Kleine raakt aan de lopende band BN’er volgers kwijt op sociale media nadat hij is opgepakt voor de gruwelijke mishandeling van zijn vriendin.

Bekend Nederland

Het ziet er naar uit dat bekend Nederland niet meer geassocieerd willen worden met de Amsterdamse rapper. Zo heeft Chantal Janzen, bij wie de rapper nog te zien was in het programma, hem ontvolgd. Maar er zijn er nog meer: Britt Dekker, Wendy van Dijk, Beau van Erven Dorens, Shelly Sterk, Tim Hofman en ga zo maar door.

BEKIJK OOK:  Raven van Dorst absoluut niet gediend van vraag van het AD – “Tief op!”

Dat geldt ook voor Elise Schaap, Waylon en Nicolette Kluijver. Hiermee geven ze allemaal een signaal af dat ze helemaal klaar zijn met hem. ‘Bachelor’ Thomas van der Vlugt zei er het volgende over: “Als ik die beelden zie… Ik vind het echt pijnlijk. Dat deze gast dan denkt dat hij nog een soort van platform heeft en door kan gaan. Natuurlijk niet.”

Misschien nog wel de opmerkelijkste persoon die hem publiekelijk liet vallen is Tino Martin: “Ik zat samen met mijn vriendin naar die beelden te kijken en ik zeg: wat een lul zeg. Daar kan je niet omheen.”

BEKIJK OOK:  Bekende acteur verlaat zwangere vrouw na bizarre ontdekking: ”Dit kind is niet van mij!”


Like it? Share with your friends!