Massa is Kassa-kijkers gaan helemaal los over Mark: ''Dit is absurd''

BNers
door Roland
zaterdag, 04 mei 2024 om 8:05
mark gillis
Kijkers van de realityshow Familie Gillis: Massa is Kassa kunnen hun ogen niet geloven. Markie Parkie, de zoon van Peter, heeft namelijk voor het eerst in zijn leven kennisgemaakt met vitaminen. In de vorm van gummybeertjes, dat dan weer wel.

Houding Mark

Mark staat er bij televisiekijkend Nederland niet al te best op. Hij wordt vaak als 'lui' bestempeld en wekelijks ergeren mensen zich kapot aan zijn houding.
In de aflevering van gisteren was te zien hoe Mark zit te wachten op zijn operatie. Hij verveel zich het lazarus en spant Ruud voor het karretje. Die moet boodschappen voor hem doen, haalt visvoer en vult de vriesla met frikandellen.

Mark ontdekt vitaminen

Als Ruud binnenkomt, ligt Mark onderuitgezakt op de bank. Hij kan alleen het woord 'eten' uitkramen. Ruud is naar de supermarkt geweest en brengt hem onder meer bakboter en mayonaise. Ruud heeft echter ook iets ogenschijnlijks gezonds bij zich.
En dat zijn gummybeertjes die vitamines bevatten. Mark kijkt ernaar en vraagt wat het is. Hij kent snoep wel, maar heeft geen idee wat de beertjes nou precies zijn.
Hij ruikt eraan en gooit een beertje achterover. Op die manier wil hij een beetje aan zijn gezondheid werken, want enige beweging krijgt hij niet.
Niet veel later gaat hij toch weer verder met zijn oude gewoontes: het verorberen van een flinke hoeveelheid calorieën. Kijkers kunnen hun ogen niet geloven. Onderstaand de beelden:

NET BINNEN

corry konings

Het gaat niet goed met Corry Conings: ''Ik ben heel bang''

mei 19, 20:14

Het gaat niet goed met Corry Conings. De zangeres denkt voortdurend aan het feit ze het loodje wel eens zou kunnen gaan leggen op korte termijn. In Story vertelt Corry uitgebreid over haar doodsangste...

contant

Dit park accepteert nu ook geen contant geld meer

mei 19, 18:04

Contant geld lijkt steeds meer te verdwijnen uit onze samenleving. Dat is zorgwekkend, aangezien het nog wel eens voorkomt dat er bank- en/of pinstoringen zijn. Ook attractieparken doen vrolijk mee aa...

samantha de jong

Vreselijk nieuws over Samantha de Jong: ''Dit wordt haar fataal''

mei 19, 16:51

Het is weer he-le-maal mis met Samantha de Jong. 'Barbie', zoals ze in het programma Oh Oh Cherso werd genoemd, is opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Ze zou een terugval hebben gehad en is daarom...

joost klein

Expert berekent: Op deze plek zou Joost geëindigd zijn in de finale

mei 19, 12:27

Het afgelopen Songfestival was by far een van de meest beruchte, zoniet de meest besproken editie die er ooit geweest is. Dat had voornamelijk te maken met het elimineren van Joost Klein. Veel mensen...