'Mark Gillis heeft geen werk meer en moet huis uit'

Entertainment
door Roland
zaterdag, 13 april 2024 om 21:28
mark gillis
Mark Gillis is natuurlijk voor niemand een onbekende. Hij lijkt erg veel op zijn vader Peter. De twee hebben zelfs hetzelfde figuur. 'ParkieMarkie' loopt al heel wat jaren mee in de recreatiebrache, en zal de toko later gaan overnemen. Tenminste, wat daar dan nog van over is.

Prinsenmeer gesloten

Peter heeft het inmiddels aan de stok met een aantal gemeentes, en moest in december vorig jaar toezien hoe zijn paradepaardje Prinsenmeer werd gesloten.
Aan het eind van 2024 moeten alle inwoners zijn opgekrast. Vorige week maakte Peter bekend dat alle parken in Nederland een nieuwe pachter zullen krijgen. De hoop is dat gesloten parken daardoor weer snel open zullen gaan. Mits de vergunningen worden afgegeven.

Mark moet zijn huis uit

Vorig jaar meldde het Belgische Staatsblad dat Peter zijn drie kinderen Ruud, Mark en Inge ontslagen heeft. Zij zitten officieel niet meer in het bestuur, waardoor hun vader nu in zijn eentje aansprakelijk is voor de parken.
Dat betekent dus ook dat Mark zijn baan (officieel) kwijt is. Of dat ook betekent dat hij geen geld meer krijgt is niet bekend. Persoonlijk achten we die kans klein.
Net als alle andere inwoners, moet Mark het park ook voor het einde van dit jaar verlaten. En dus zit hij straks zonder werk, maar ook zonder woning. Hij zal namelijk niet intrekken bij vader Peter en zijn vriendin Wendy.
In de meest recente aflevering van Massa is Kassa is te zien hoe Mark besluit op huizenjacht te gaan. Hij belt Ruud en vraagt of die zich aan oriënteren is. ''Ik neem aan dat je niet onder een brug gaat slapen.'' Hier meer:

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...