Ali B. met nieuwe vriendin betrapt in hotel

BNers
door Roland
woensdag, 04 januari 2023 om 15:52
AliB
Tegen Ali-B liggen er inmiddels een aantal aangiftes. Om de hitte even te ontvluchten, resideerde Ali in de tussentijd in Marokko en in Dubai. Maar Bouali is inmiddels weer in Nederland.

'OM kan niks'

Ali B verschuilt zich overigens niet hij wordt vaak in het openbaar gespot en lijkt zich geen zorgen te maken over de zaak die het OM aan het voorbereiden is tegen hem. Onlangs liet Hans Klok nog vallen dat Ali hem had vertelt dat het OM hem helemaal niks kan maken.
Hoewel Ali B zijn vrouw sinds de beschuldigingen nog steeds bij hem is gebleven lijkt het er toch steeds meer op dat dit binnenkort anders is. Gisteren werd Ali in een Van der Valk hotel gespot met een onbekende dame. Het mooie is dat deze vrouw het zelf bekendmaakte.

Chillen met Ali

En dus was het voor Yvonne Coldeweijer een koud kunstje om te delen om wie het precies gaat. De dame in kwestie meldde 'te chillen met Ali'. We hoeven niet bepaald helderziend te zijn om te weten wat daarmee precies bedoeld wordt. In elk geval boeken wij geen hotel om alleen maar even te 'chillen'.

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19