André Hazes maakt er totaal onverwacht een einde aan

BNers
door Roland
donderdag, 23 november 2023 om 14:15
andre hazes
André Hazes is een wispelturige jongen. Nadat hij eerder de samenwerking met zijn schrijversteam had verbroken, heeft hij nu ook zijn manager Ricardo Klaverdijk de deur gewezen.

Positief

Het is een opmerkelijke zet, want André Hazes was in zijn documentaire 'The Next Chapter' louter positief over zijn manager. Dat maakt het des te vreemder.
In de afgelopen tijd heeft Hazes besloten om het contact te verbreken met meer dierbaren.Dat deed hij nogal rigoureus.
andre hazes
Hij spreekt en/of ziet zijn moeder Rachel niet meer, schopte zijn schrijversteam de deur uit en brak zelfs met zijn oude manager en goede vriend Sjoerd Bodewes.
Hij ging terug naar de manager die hij voor Sjoerd had, Ricardo Klaverdijk. Maar die heeft hij nu ook aan de kant gezet.

André de weg kwijt

André lijkt de weg helemaal kwijt. In het tweede deel van zijn documentaire zijn Ricardo en André vol lof over hun nieuwe samenwerking.
Hazes: ''Ik zeg het elke keer: wij zijn zo blij met jou! Los van de zakelijke dingen, die doe jij echt briljant. Ook als ik bijvoorbeeld ziek ben, ik hoef niets te zeggen en het wordt al twee dagen verschoven. Het is mijn gevoel bij jou!''
Ook Djarno Hofland spreekt in de documentaire met groot respect over Ricardo. 'Het voelt fijn en vertrouwd'.

Waarom?

Het is des te opvallender dat Ricardo nu voor de tweede keer aan de kant gezet is. Weekblad Weekend heeft contact opgenomen met Klaverdijk.
Die bevestigt de breuk. ''Overigens wel in goede harmonie.'' Wat er exact is voorgevallen wil Ricardo liever niet publiekelijk maken.
Hij raad mensen aan om naar de documentaire te kijken. ''Later wordt hierin uitgelegd wat er is voorgevallen.''

Boekingstarief

Onlangs maakten wij bekend wat je moet betalen voor een half uurtje Hazes op je feestje. Veel mensen zijn er nogal van geschrokken, want het tarief ligt huizenhoog.

NET BINNEN

ruud gullit

Ruud Gullit reageert: dit vindt hij van supporters die zich bruin schminken om op hem te lijken

jun 18, 21:21

In de afgelopen dagen is er veel te doen geweest over een paar Nederlandse voetbalfans die op de tribune zaten tijdens het EK-duel tussen Polen en Nederland. De supporters zaten verkleed als Ruud Gull...

louisa janssen

Louisa Janssen in diepe rouw: ''Plotseling overleden''

jun 18, 20:07

Louisa Janssen verkeert in een zwaar rouwproces. Nadat ze twee jaar geleden haar broertje al verloor, is ze nu wederom een familielid kwijtgeraakt. Haar oom is totaal onverwachts overleden, en op Inst...

reinier

Victor Reinier heeft een nieuwe vriendin, maar die is nog getrouwd

jun 18, 19:20

Victor Reinier lust er wel pap van. De acteur is nog niet officieel uit elkaar met Aimée Kiene, maar volgens Juicechannel zijn de twee al een tijdje niet meer samen. Reinier zou inmiddels een nieuwe v...

pexels toon de vos 11925052 6208447

Weeronline waarschuwt voor overstromingen: Hier gaat het straks gigantisch los

jun 18, 14:19

Vandaag is een kletsnatte dag, waarbij een intensief regengebied over ons land trekt. Naast veel neerslag, gaat het mogelijk ook fel onweren. Het zuidoosten van het land moet zich opmaken voor zwaar n...