André Hazes vindt Monique stinken: ''Geef haar liever een high five''

BNers
door Roland
vrijdag, 26 mei 2023 om 21:42
Dre5
André Hazes is er niet vies van om af en toe wat pikante details te delen over zijn leven tussen de lakens. Zo deed hij al eens een onthulling tijdens de 538 Middagshow met Frank Dane. Nu heeft André ook wat intiems gedeeld bij onze zuiderburen.

Monique

Zoals iedereen vermoedelijk wel heeft meegekregen, is André via een aantal vrouwen inmiddels weer in de altijd openstaande armen van Monique Westenberg terechtgekomen. Nadat Bridget Maasland, Sarah van Soelen en Sarah 2.0 (zijn we nog iemand vergeten?) het niet waren, blijkt good old Mo het wel voor hem. Daar gunnen we hem van harte.
Vanmorgen was André Hazes te gast in de Belgische Radio2-ochtendshow Goeiemorgen Morgen. Dit in de hoop kaartjes te kunnen promoten voor zijn shows waar niemand heen wil. Enfin, op gegeven moment gaat het op de een of andere manier over vrijen in de ochtend. Daar heeft Dreetje wel iets over te melden. En dat is best heftig.

High Five

André heeft namelijk een regel. Hij wil niet zoenen als hij 's morgens bovenop Monique kruipt. De reden is dat hij haar adem in de ochtend vindt stinken. ''Na een goeie nacht slapen vind ik adem heel vies. Echt heel vies. Dat is voor mij een enorme afknapper.
Om het nog erger te maken wil hij zijn ding 's morgens eigenlijk helemaal niet in Monique Westenberg steken. ''Dan ben je de hele tijd je koppen aan het wegdraaien. Dat is niet relaxed. Ik geef in de ochtend liever een high five dan een kus.
Onlangs gingen zoenen bij Dre ook al niet zo best. In een zelf opgenomen video liet hij zien hoe zijn hele lip vol herpes zat.

NET BINNEN

sneeuw

Ongenadige buien trekken over het land: hier gaat het straks sneeuwen

apr 20, 8:47
nicolette kluijver

Vreselijk verdriet voor Nicolette Kluijver: "Dit gun je niemand"

apr 19, 21:01
gordon is woest

Gordon gaat compleet uit zijn dak tegen RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade

apr 19, 16:47
petergillis

Dit is de man die Peter Gillis gaat opvolgen en dat is een hele bekende

apr 19, 12:38