‘André Hazes wil emigreren’, Rachel geeft mening in de media

BNers
doorRolandzondag, 19 juni 2022 at 8:18
‘André Hazes wil emigreren’, Rachel geeft mening in de media
André Hazes is het laatste jaar veel in de Verenigde Staten te vinden. Dit is deels werkgerelateerd, maar hij is er ook omdat hij het 'zo leuk vindt'. Volgens Story lijkt André zelfs van plan een woning aan te schaffen in het land waar zijn vader ook al zo gek op was, om zich er permanent te kunnen vestigen.
Maar wat vindt zijn moeder Rachel eigenlijk van de eventuele verhuisplannen? Dat hoeven we niet te vragen, want Rachel heeft zelf al contact opgenomen met Story om haar mening te geven.

Herinneringen aan André sr.

Rachel moet direct terugdenken aan André sr. ''Wanneer Dré en ik vroeger naar Amerika gingen, sprak hij er óók altijd over om daar een huis te kopen. Vaak waren we twee keer per jaar zes weken lang daar, en hij vond het geweldig.'' Toch heeft Rachel hem altijd afgeraden een woning aan te schaffen in de Verenigde Staten.
''Ik zei altijd dat een huis kopen in Amerika niet de oplossing was om weer rust te krijgen in je leven. Dat waar je ook woont, je je problemen altijd meeneemt. Ik heb het mijn André dus duidelijk afgeraden.''

Dré mag het zelf weten

Rachel merkt dat haar zoon net zoveel van de Verenigde Staten houdt als zijn pa. Mocht Dré inderdaad plannen hebben om daar een woning te kopen, dan zal Rachel niet dwars gaan liggen. ''Hij moet zijn eigen beslissingen nemen. Maar het zal lastig worden als hij daar gaat wonen en zijn zoon in Nederland is.''
0 Reacties