Andy van der Meijde zet zijn villa te koop voor knettergek bedrag

BNers
door Dennis
zondag, 02 juni 2024 om 14:40
andy miljoenenwinst
Het leven van Andy van der Meijde is erg bijzonder te noemen. Hij was ooit een profvoetballer en hij had genoeg geld om in te zwemmen. Helaas kon hij niet zo goed met geld omgaan, waardoor hij het geld erdoorheen jaagde aan alles wat God verboden heeft. Het duurde ook niet erg lang voordat hij geen stuiver meer op zijn rekening had.

Andy en Melisa

Toen Melisa Schaufeli in Andy zijn leven kwam, veranderde zijn leven behoorlijk. Hij nam de traditionele vaderrol op zich, waardoor het financieel ook direct een stuk beter ging.
Na meerdere huizen, kochten de twee een landgoed in het Gelderse Beemte Broekland. Ondanks dat de twee erg gelukkig waren in deze flinke villa, hebben ze het nu toch weer te koop gezet.
De villa werd in 2019 gekocht voor een prijs van 825.000 euro. Ze staken er behoorlijk wat eigen geld in en hadden een hypotheek nodig van 200.000 euro. Inmiddels is de huizenmarkt helemaal veranderd, waardoor hun huis een stuk meer waard geworden is.

De prijs van de villa

De villa van Andy en Melisa staat momenteel te koop voor een bedrag van 2.385.000 euro. Dat betekent dat ze maar liefst anderhalf miljoen winst zullen maken als het voor deze prijs verkocht wordt.
Als je dit bedrag neerlegt dan krijg je een woonoppervlakte van 378 vierkante meter. Hieronder zijn zeven slaapkamers en twee badkamers verdeeld. Bovendien heeft het terrein een oppervlakte van 13.282 vierkante meter.
Het huis staat volledig op naam van Melisa. Andy en Melisa zijn namelijk gescheiden omdat ze voorheen in gemeenschap van goederen getrouwd waren. Hierdoor wilde de exen van Andy geld zien, waardoor ze gescheiden zijn.

Poll

NET BINNEN

memphis depay

Memphis laat van zich horen na kritiek en maakt het nog erger

jun 22, 20:49

Memphis Depay is momenteel de meest besproken speler van het Nederlands Elftal. Niet omdat hij het nu zo fantastisch doet, maar omdat Oranje met een mannetje minder lijkt te spelen als hij meedoet. Me...

ioann mark kuznietsov q1ncovsaloc unsplash

Beroemde acteur uit populaire serie (56) plotseling overleden

jun 22, 20:25

Zeer verdrietig nieuws op deze zaterdagavond. Zojuist is bekendgeworden door acteur Taylor Wily plots is overleden. De 56-jarige Amerikaan maakte niet alleen furore op het witte doek, maar werd ook be...

sylvie meis

Sylvie Meis heeft een nieuw liefje (33) en dat is een hele bekende miljonair

jun 22, 18:36

Mannenverslinder Sylvie Meis heeft een nieuwe vriend en die werkt niet achter de kassa bij de Aldi. Nee, het zou volgens de Telegraaf gaan om een hele bekende miljonair. Iemand die vermoedelijk meer g...

memphis

Depay vertelt wat hij van zijn eigen prestatie vond: ''Die man is niet goed snik''

jun 22, 11:47

Memphis Depay speelde gisteren een belabberde wedstrijd tegen Frankrijk. Voetbal International gaf hem de allerslechtste beoordeling van alle spelers. Met een 4 als rapportcijfer kwam hij er nog goed...