Babynieuws in huizes Hazes? 'Monique is zwanger'

BNers
door Roland
zaterdag, 16 september 2023 om 20:42
andre hazes
Fantastisch nieuws lieve vrienden. Monique Westenberg heeft nooit geheimzinnig gedaan over haar grote wens een tweede kindje te willen. Nu heeft ook haar knipperlichtverloofde André Hazes onthuld dolgraag weer vader te willen worden.

Tweede kindje

Monique was ten einde raad toen haar grote liefde haar in 2021 zonder pardon inruilde voor de veel jongere en strakkere Sarah van Soelen. Dat moment kwam vrij onverwacht, aangezien Hazes een paar maanden daarvoor nog op zijn knieën was gegaan.
In een vlaag van verstandsverbijstering leek hem een huwelijk met Monique een puik plan, maar toen kwam die duvelse Sarah er tussendoor. Het leek ook direct het einde van Monique's kansen op een tweede kind. Maar dat lijkt nu dus alsnog te gebeuren. André heeft namelijk bekendgemaakt dat hij dolgraag nog een kind wil. Omdat hij nu samen is met Mo, lijkt zij het te moeten gaan baren.

Meer aandacht aan besteden

Bij 100%NL vertelt André 'stiekem' nog eens papa te willen worden. ''Ook omdat ik de eerste jaren van Dré wel veel gemist heb. Dat had met werk te maken, maar op momenten dat ik vrij was had ik mijn tijd achteraf gezien ook wel beter kunnen besteden.''
Maar soms is niets wat het lijkt. André rept namelijk met geen woord over Monique als moeder. Weekblad Story noemt het 'opvallend' dat Hazes over een tweede kindje praat. ''Een van de eerste keren dat de volkszanger zo enthousiast sprak over zijn kinderwens, bleek Monique al zwanger van hun zoon Dré, zo valt er te lezen in het weekblad.

Poll

NET BINNEN

zandvoort

Op deze datum is de Grand Prix in Zandvoort 2025

apr 12, 21:49
nikkie plessen

Nikkie Plessen finaal afgemaakt door eigen volgers: ''Te ordinair''

apr 12, 20:44
frans bauer

Komt er een tweede seizoen van De Bauers? Frans geeft duidelijkheid

apr 12, 20:04
joostklein

Brief uitgelekt: ''Joost Klein mag niet naar Eurovisie''

apr 12, 15:19